Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az alábbi menü?

Szerintetek jó az alábbi menü?

Figyelt kérdés

Reggel 6:30 tejeskávé

9:00 pár szelet abonett vékony sonkával zöldségekkel, egy tojással, utána egy narancs

13 körül ebéd- zöldségleves, második amiben nincs tészta liszt tegnap pl. Uncle benz csirkemell barna rizzsel

Vacsi este 18 körül. 3-4 szelet abonett zöldséggel, kis túróval

Valamint nem vagyok nagy kalóriaszámláló, de sztem ez 1500 alatt van ugye?

Az ebédet úgy tervezem, hogy eszem rendesen, persze nem körömpörköltet dupla adagot, de úgy gondolom főtt étel kell. Emellett háztartásbeli vagyok. Kisgyerekeimet hordom, viszem. Nagy súlyom van, ezért nem mozgok mást, csak úszok. Egyelőre heti egyszer ikatom be.

Ha tudtok javaslatot asni, hogy mit csináljak másképp azt szívesen veszem, vagy, ha leírjátok, hogy szerintetek ez azért meg azért nem jó...

Ami biztos, hogy nem akarok gyorsan fogyni, sem éhezni, mert az nem vezet jóra. Annyit érzek, hogy az emésztésem felgyorsult és laza a székletem. Egyik nap pl háromszor mentem nagy wécére.

2019. jan. 31. 07:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hagytam ki, hogy ebéd után is egy tejeskávé. Ezzel a menüvel nem vagyok éhes. Egyáltalán nem éhezem.
2019. jan. 31. 07:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Folyadék sima csapvíz.
2019. jan. 31. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, igen. Kb így étkezem én is, igaz, a rizst is kiiktattam, neha pedig befut egy kis édesség is. Egy év alatt szépen lassan 20 kilót fogytam. Mozgás nálam a gyaloglás, munkám miatt heti 4 napon 3 órát, két napon pedig 6 órát gyalogolok tempósan. Nem kell semmi regenor baromsag
2019. jan. 31. 08:30
 4/9 anonim válasza:
38%
Lehet számodra baromság. Nekem életet mentett :) Az, hogy neked nem kell, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy más számára nem megoldás. Vélemények, tapasztalatok. Engedjük meg az embereknek, hogy sajátjuk legyen s legyen miből választani.
2019. jan. 31. 09:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Most megnéztem mi az a regenor, mert még nem is hallottam róla. Lehet én maradi vagyok, de a zsíros kenyér kolbásszal, virslivel nekem nem a legkimindottabb diétás kaja. le van írva egy mintaétrend és tele van zsíros kenyérrel. Nem mondom szükségünk van a zsírokra, de, hogy a zsíros kenyér legyen a diéta egyik kulcseleme nekem nagyon fura... Sok benne a szalonna és kolbász.
2019. jan. 31. 09:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Regenor étrend 7. nap:

"7.nap reggeli: pirítós, szalámi, kolbász, paprika, facsart grapefruit

ebéd: lencsefőzelék sült kolbásszal, sültszalonna taréj

vacsora: császárszalonna, pirítós, zöldség, tea"

Ez tuti nem emeli a koleszterinszintet?

2019. jan. 31. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De, emeli. Kimondottan egészségtelen. Ahogy maga a termék is. Semmi ertelme az ilyeneknek. Maradj az étkezésednél, nagyon jo az úgy
2019. jan. 31. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféle ember és vélemény létezik. Van aki utánajár a dolgoknak, van aki nem. Van aki tényként kezeli a többség véleményét, van aki cikkeket olvas.

Én arra jöttem rá, hogy hiába olvasok el mindenféle tudományos cikket, mert annak az ellenkezője is pont ugyanúgy be van bizonyítva máshol, ugyanolyan szépen és logikusan. Az emberei szervezet annyira összetett és olyan keveset tudunk még róla, hogy sok év tanulással is csak keveset tudhatunk meg.

Ezért, ha csak lehet, azt a módszert alkalmazom, hogy megnézek, megkérdezek embereket akik már azt csinálják, amit én szeretnék. Ha mondjuk fogyni szeretnék, akkor megkérdeznék olyan embereket, akiket ISMEREK és tényleg lefogytak. Ha azt szeretném, hogy a gyerekeim egészségesek legyenek, akkor megkérdezek olyan szülőket, akiknek a gyerekei nem hiányoznak az óvodából/iskolából. Nekik hiszek és nem a cikkeknek, táblázatoknak. Ha nekik beválik valami és megfogadom a tanácsaikat, akkor valószínűleg nekem is beválhat.

Így találkoztam rengeteg olyan dologgal, amit eddig életemben nem hallottam, vagy másképp tudtam. Azóta a fogyás is megvolt koplalás nélkül zsírral, szalonnával, a gyerekek sem hiányoztak évek óta az óvodából/iskolából betegség miatt.

Számomra már ugyanolyan természetes zsírt használni és fogyasztani, mint másnak reggel tejeskávét inni, és ugyanolyan furcsán nézek valakire, ha meghallom, hogy tejet iszik, mint ahogy én néztem régen, amikor valaki zsírt evett.

2019. jan. 31. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel az étrenddel fogyni fogsz, legalábbis az elején. Aztán majd elkezdhetsz gondolkodni, hogy mi legyen, de ahhoz teljesen jó, hogy egyáltalán hozzászokj ahhoz, hogy meghatározott mennyiséget, meghatározott időpontban egyél.

Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon-nagyon sokféleképpen lehet fogyni és egészségesen étkezni. Az a lényeg, hogy megtalálja az ember azt, ami számára fenntartható, jól érzi magát közben, és nem szenved, nem éhezik. Mert olyasmit, ami rossz érzést okoz neki, normális ember nem fog hosszú távon csinálni.

Szerintem nem baromság a Regenor, meg a Norbi Update se, meg a csirke-rizs-zabpehely testépítős diéta se, csak nekem nem jön be egyik sem, mert nem érzem jól magam, vagy folyamatosan éhes vagyok mellette, és nem tudom hosszú távon tartani.

Ugyanakkor az egészséged is fontos, erre is oda kell figyelni. Én pl. nagyon szeretem a tejtermékeket, de ha eszem, akkor sajnos folyamatos hasmenésem van, nem bírom megemészteni. Más viszont nagyon jól elvan velük, nem mondom, hogy nem jó a tejtermék, csak az én szervezetemnek nem jó.

Tapasztald ki, hogy neked mi a jó. Menj el orvoshoz, csináltass egy vérképet. Kövesd a diétádat, és pár hónap múlva megint csináltass vérképet. Emellett figyelj a szervezeted jelzéseire is. Jól érzed magad? Van energiád? Vagy inkább szédelegsz, fáj a gyomrod? Így fogyhatsz is, és nem tudod tönkretenni az egészségedet sem.

2019. jan. 31. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!