Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan pudding erős vagyok...

Olyan pudding erős vagyok akaratilag! Nem vagyok képes nem a kajára gondolni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem mintha szászzor próbálkoztam volna, de tegnap elhatároztam, hogy fogyok. 160 cm vagyok és 61 kg. A tegnap minden jól ment, sőt szuperül, de ma nagyon kivánom a mekit !!! ÉS azt hiszem, hogy el is fogok menni oda, mert irtó nagyon kivánom és holnaptól drágul minden, tehát ma tényleg az utolsó alkalom lenne ( különben sem járok oda gyakran ) , aztán holnaptól kezdve be nem teszem oda a lábam, mert drágul az egész.....Lehet hogy még csak ma ? Csak utoljára ? Annyira kivánom, hogy belehalok :-S

100%, hogy következő alkalom nem lesz, de ma nagyon akarom és ma lenne az utolsó nap, hogy nem kell egy vagyont fizetni a kajáért, elmehetek ? Ha nem ehetek ott valamit biztos kellesz csináljak, mert nem birok magammal, kibontok egy üveg whisky-t , csak az nem lesz valami jó 15 éves szervezetemnek.....Mit tegyek ?

2010. jún. 30. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem mennék el. Tapasztalatból mondom, hogy ha ennyire kaja-függő vagy, akkor jobb, ha kihagyod. Ma ugyanis azt mondod, hogy "tutira ez az utolsó alkalom", de holnap is ugyanezt fogod mondani. Velem is ez volt. Mindig jött a "majd holnaptól", meg a "csak ma utoljára".

Legyél erős, és ne menj a Mekibe. Most még nehéz lesz kibírni, de egy idő után már gondolni sem fogsz rá.

Régen én is minden sz*rt összezabáltam, rosszul éreztem magam mikor ott volt előttem a kedvenc sütim és nem ehettem, ma meg el sem tudom képzelni magam egy tábla csokival a kezemben. :D Simán ehetnek mellettem mindenféle egészségtelen, hízlaló dolgot amit régen szerettem, meg sem kívánom.

Szóval kitartás!!! Menj el inkább bringázni. Mozogsz egy jót és addig sem gondolsz a kajára.

2010. jún. 30. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy menj :)

Csak ne egyél sokat, és az lesz az ebéded, mást már ne egyél ebédre. Nincs ezzel semmi gond :)

2010. jún. 30. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem ne menj.

én is fogyózok,és ha megkívánok valami hízlaló kaját,akkor inkább nézek a neten valami ahhoz hasonló,de fogyis receptet:D

legtöbbször utána már nem is kívánom,vagy ha mégis akkor megcsinálom a fogyisat,és gyakran finomabb mint a rendes:DDD

2010. jún. 30. 15:01
 14/16 anonim válasza:
Hát ez már szánalmas. NEM BÍROD MAGAD ELDÖNTENI, hogy eszel vagy nem? Megkérdezel embereket, akik nem is ismernek téged. Belül kell eldöntened. Ha eltökéled magad egy döntés mellett már jobb lesz! Szerintem semmiképpen NE MENJ EL! Ez a drágulás csak egy magyarázat. Ha megszűnne, akkor megérteném, de csak DRÁGUL!!! És tapasztalatból tom, hogy miután teleetted magad úgy megbánod, hogy az nem igaz.
2010. jún. 30. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
mint valami drogos XD
2010. jún. 30. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
De holnaptól minden kaja drágul, nem csak a mekis cucc. honaptól tök mindegy lesz, hogy mekis kaját eszel vagy normálisat, mert mind drágább lesz. Szóval az ár nem lesz visszatartó.
2010. jún. 30. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!