Olyan pudding erős vagyok akaratilag! Nem vagyok képes nem a kajára gondolni, mit tegyek?
Nem mintha szászzor próbálkoztam volna, de tegnap elhatároztam, hogy fogyok. 160 cm vagyok és 61 kg. A tegnap minden jól ment, sőt szuperül, de ma nagyon kivánom a mekit !!! ÉS azt hiszem, hogy el is fogok menni oda, mert irtó nagyon kivánom és holnaptól drágul minden, tehát ma tényleg az utolsó alkalom lenne ( különben sem járok oda gyakran ) , aztán holnaptól kezdve be nem teszem oda a lábam, mert drágul az egész.....Lehet hogy még csak ma ? Csak utoljára ? Annyira kivánom, hogy belehalok :-S
100%, hogy következő alkalom nem lesz, de ma nagyon akarom és ma lenne az utolsó nap, hogy nem kell egy vagyont fizetni a kajáért, elmehetek ? Ha nem ehetek ott valamit biztos kellesz csináljak, mert nem birok magammal, kibontok egy üveg whisky-t , csak az nem lesz valami jó 15 éves szervezetemnek.....Mit tegyek ?
Én nem mennék el. Tapasztalatból mondom, hogy ha ennyire kaja-függő vagy, akkor jobb, ha kihagyod. Ma ugyanis azt mondod, hogy "tutira ez az utolsó alkalom", de holnap is ugyanezt fogod mondani. Velem is ez volt. Mindig jött a "majd holnaptól", meg a "csak ma utoljára".
Legyél erős, és ne menj a Mekibe. Most még nehéz lesz kibírni, de egy idő után már gondolni sem fogsz rá.
Régen én is minden sz*rt összezabáltam, rosszul éreztem magam mikor ott volt előttem a kedvenc sütim és nem ehettem, ma meg el sem tudom képzelni magam egy tábla csokival a kezemben. :D Simán ehetnek mellettem mindenféle egészségtelen, hízlaló dolgot amit régen szerettem, meg sem kívánom.
Szóval kitartás!!! Menj el inkább bringázni. Mozogsz egy jót és addig sem gondolsz a kajára.
Persze, hogy menj :)
Csak ne egyél sokat, és az lesz az ebéded, mást már ne egyél ebédre. Nincs ezzel semmi gond :)
szerintem ne menj.
én is fogyózok,és ha megkívánok valami hízlaló kaját,akkor inkább nézek a neten valami ahhoz hasonló,de fogyis receptet:D
legtöbbször utána már nem is kívánom,vagy ha mégis akkor megcsinálom a fogyisat,és gyakran finomabb mint a rendes:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!