Olyan pudding erős vagyok akaratilag! Nem vagyok képes nem a kajára gondolni, mit tegyek?
Nem mintha szászzor próbálkoztam volna, de tegnap elhatároztam, hogy fogyok. 160 cm vagyok és 61 kg. A tegnap minden jól ment, sőt szuperül, de ma nagyon kivánom a mekit !!! ÉS azt hiszem, hogy el is fogok menni oda, mert irtó nagyon kivánom és holnaptól drágul minden, tehát ma tényleg az utolsó alkalom lenne ( különben sem járok oda gyakran ) , aztán holnaptól kezdve be nem teszem oda a lábam, mert drágul az egész.....Lehet hogy még csak ma ? Csak utoljára ? Annyira kivánom, hogy belehalok :-S
100%, hogy következő alkalom nem lesz, de ma nagyon akarom és ma lenne az utolsó nap, hogy nem kell egy vagyont fizetni a kajáért, elmehetek ? Ha nem ehetek ott valamit biztos kellesz csináljak, mert nem birok magammal, kibontok egy üveg whisky-t , csak az nem lesz valami jó 15 éves szervezetemnek.....Mit tegyek ?
Mert van ismerősöm Romániában, azért érdekel. Vagy csak Erdélyben drágul?
Kérdésre válasz: akkor semmiképp se hagyd ki ma! :D
ne menj el!!! ülj le a seggedre és várd a többi választ...
vagyis jobb lenne ha mozognál, de akkor ma ne...hanem tedd túl magad rajta..gondolj arra..h nem leszel attól jobb, ha megeszed a mekis kaját..csak egy étel, és van répa, meg egyéb más kaja, amit megehetsz...én ezt szoktam xD
Ezt én is próbáltam bemondogatni magamnak, de kivánástúltengésem van
Most mit csináljak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!