Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan pudding erős vagyok...

Olyan pudding erős vagyok akaratilag! Nem vagyok képes nem a kajára gondolni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem mintha szászzor próbálkoztam volna, de tegnap elhatároztam, hogy fogyok. 160 cm vagyok és 61 kg. A tegnap minden jól ment, sőt szuperül, de ma nagyon kivánom a mekit !!! ÉS azt hiszem, hogy el is fogok menni oda, mert irtó nagyon kivánom és holnaptól drágul minden, tehát ma tényleg az utolsó alkalom lenne ( különben sem járok oda gyakran ) , aztán holnaptól kezdve be nem teszem oda a lábam, mert drágul az egész.....Lehet hogy még csak ma ? Csak utoljára ? Annyira kivánom, hogy belehalok :-S

100%, hogy következő alkalom nem lesz, de ma nagyon akarom és ma lenne az utolsó nap, hogy nem kell egy vagyont fizetni a kajáért, elmehetek ? Ha nem ehetek ott valamit biztos kellesz csináljak, mert nem birok magammal, kibontok egy üveg whisky-t , csak az nem lesz valami jó 15 éves szervezetemnek.....Mit tegyek ?

2010. jún. 30. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy holnaptól drágul a meki??? :o
2010. jún. 30. 14:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Én Erdélyben lakom, itt holnaptól minden kaja drágul
2010. jún. 30. 14:19
 3/16 anonim ***** válasza:
De miért drágul? Van valami új adó, vagy miért?
2010. jún. 30. 14:20
 4/16 anonim ***** válasza:
LOL. Ugye te most viccelsz?
2010. jún. 30. 14:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Miben viccelnék ? Tényleg drágul itt nálunk és nem csak az étel....De ez titeket miért érdekel annyira ? A kérdésre jobban jönne egy válasz :-D
2010. jún. 30. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Mert van ismerősöm Romániában, azért érdekel. Vagy csak Erdélyben drágul?

Kérdésre válasz: akkor semmiképp se hagyd ki ma! :D

2010. jún. 30. 14:27
 7/16 anonim ***** válasza:

ne menj el!!! ülj le a seggedre és várd a többi választ...

vagyis jobb lenne ha mozognál, de akkor ma ne...hanem tedd túl magad rajta..gondolj arra..h nem leszel attól jobb, ha megeszed a mekis kaját..csak egy étel, és van répa, meg egyéb más kaja, amit megehetsz...én ezt szoktam xD

2010. jún. 30. 14:27
 8/16 A kérdező kommentje:

Ezt én is próbáltam bemondogatni magamnak, de kivánástúltengésem van

Most mit csináljak ?

2010. jún. 30. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
14:27 - egész Romániában drágul, azt hiszem ez M.o.-n az ÁFA- nak a megfelelője, ez az ami drágul
2010. jún. 30. 14:31
 10/16 A kérdező kommentje:
Szóval mehet egy utolsó alkalom ? Vagy Nem ?
2010. jún. 30. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!