Mit gondoltok, egy hétvége zabálás után mennyit lehet hízni? Talán 3000 kalóriát ettem két napig. Ezt csak tetézi, hogy amúgy anorexiás vagyok
Figyelt kérdés
2019. jan. 20. 15:30
1/23 anonim válasza:
Nekem a rekordom egy hétvége alatt kicsit több mint egy kiló.
Ezt is úgy, hogy 2 napig ~8000kcal/nap volt az adagom.
Egy kiló zsír az nagyjából 7,7k kkalória.
Számolgass.
Amúgy állsz bármiféle orvosi kezelés/felügyelet alatt?
Ezt sosem értettem. Ha valaki tudja, hogy anorexiás, miért nem keres segítséget?
2/23 anonim válasza:
Semennyit ilyen rovid ido alatt.
Ez nem ugy mukodik hogy eszek 1 nap 20 ezer kcal at es akk masnapra 3kg al tobb vagyok.
3/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy fél kilónál többet lehetne. Persze a mérleg mutathat 1-1,5 kg gyarapodást is, de az nem valódi hízás.
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem állok kezelés alatt, mert még 10 kilót minimum fogynom kell
2019. jan. 20. 17:08
5/23 anonim válasza:
Egy anorexiás nem eszik 3000kcalt. Ha igen, nem anorexiás.
6/23 A kérdező kommentje:
Bulimiás, túlevéses tünetek kb kéthetente
2019. jan. 20. 17:34
7/23 anonim válasza:
Cica, az egy napi kalóriabevitelem 4200kcal, 6 étkezésre leosztva, mégis alig hízok. Ez nem zabálás, mindössze két napig úgy ettél mint egy épelméjű ember.
8/23 anonim válasza:
4/7attól,hogy meg nem érted el a minimum súlyt ,lehet kezelni.A 16 èves lànyom sem lrpte át a határt,de már kezelés alatt áll és komolyan vettek minket szülőket,annyit mondtak,bizony baj van,csak még szerencsère nem súl,os.
9/23 anonim válasza:
"Egy anorexiás nem eszik 3000kcalt. Ha igen, nem anorexiás." te biztos tudod. a 2 legvékonyabb anorexiás, akit valaha láttam, több ezer kcalt evett egy nap, csak kihányták. 10 alatt volt mindkettő bmi-je (15 alatti BMI már extrém soványságnak számít, 13 körüli életveszélyes, a 10-et már nem is nagyon szokták megélni). nem a számok határozzák meg, hogy ki anorexiás, hanem a viselkedés és a mögötte álló gondolatok.
10/23 A kérdező kommentje:
Ez így van
2019. jan. 26. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!