Hogyan fogyjak le 5-10 kgt?
Az elmult evekben jott ram felesleg es szeretnek megszabadulni tole.
Futassal lehetne? Mennyit fussak milyen tempoban?
Mozogj többet és egyél mondjuk 1500kcalt.
Ezzel fogsz tudni fogyni
Hogy ne legyél lusta és tespedt....!
Egyszer beszabadultam egy aerobic és pilates vagy nem tudom milyen nevű edzésekre. Egyszerre volt kétféle valami programban.
Na az volt, hogy tele volt duci csajjal... Sokan mondták, hogy már régóta rendszeresen járnak oda. Hát alig bírtam velük a tempót, meg a feladatokat úgy konkrétan...Pedig én nem vagyok túlsúlyos. Vagyis akkor nem voltam, most egy 3-4 nekem is feles már, de legalább tudom mitől van. ;)
Az a lényeg, hogy ott az öltözőben derült ki, hogy milyen lusta nők is ezek... Eleve mind autóval tolta oda magát az edzőhelyre... Na, egyikük véletlen az autóban hagyta a tornacipőjét, meg a hajcsatját. Lusta volt kiszaladni érte, mert 5 lépcsőfokot is meg kellett tenni a kijutáshoz.... Inkább ugrabugrált mezítláb és kibontott hajjal.... És csodálkozik, hogy nem mennek le a kilók....
Érted mit akarok ezzel mondani....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!