Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok? Valami gyors...

Mit ajánlotok? Valami gyors módszer?

Figyelt kérdés

165 centi vagyok és változóan 55-6-7 kiló.

Fontos adat még hogy elég nagyok a melleim...:S 85c

Mit ajánlotok milyen diétát,fogyókúrát amivel szép alakom lehet ..a legjobb lenne 2 hét allat bár tudom az megviseli a szervezetet..úgyhogy valami elérhetőbb például 2-3 hónapos diéta/fogyókúra kéne. (amúgy aszthmás vagyok úgyhogy nagyon futni nem tudok) köszönöm a segítséget!^^ 16 /L(igen tudom ilyen korban még változik a test de jó időben elkezdeni^^)és bocsi hogy hosszú lett:/

2010. jún. 29. 20:13
 1/6 A kérdező kommentje:
nna valaki:/
2010. jún. 29. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
biciklizni tudsz a betegségedtől függetlenül? mert akkor az+torna formálja az alakod. és egy zöldségdús diéta, aminek keretében lecsökkented a cukor/édesség/lisztes dolgok fogyasztását pedig még rásegíthet. remélem segítettem
2010. jún. 29. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
oh ez nagyon jó ötlet köszönöm!:D esteleg vmi étrendet tudnál adni...mer biztos nem jó ha összevssiza eszek zöldségeket...meg úgy...szóval érted..xD
2010. jún. 29. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
hát igazából, érzésre :D mit szeretsz? uborka/paradicsom/paprika/saláta/retek/répa.. ezek mehetnek is egybe salinak, rá natúr joghurt.. és még hasonlóak :D aztán ha ez így kevés, akkor hozzá egy kis grillezett csirkehús :) persze azért változatos legyen az étrended, szóval ne csak ebből álljon. mehet teljes kiörlésű kenyér sovány sajttal, natúr joghurt gyümölccsel.. csemegézgess :)
2010. jún. 29. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egészséges táplálkozás és mozgás nagyon jó, de figyelj a napi fehérje és kalória beviteledre. Ha sportolsz, akkor az izmaid épülnek. Izomépítéshez fehérje szükséges. Ha nincs megfelelő fehérjebevitel, akkor az izomvesztés lesz a vége. Erre érdemes odafigyelned. ;)
2010. jún. 30. 10:39
 6/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a tippet^^
2010. jún. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!