Ilyen testalkathoz milyen fogyás módszer ajánlotok? (kép rólam és bővebb info lenn)
nem tartok szigorú diátát, nagyjábol igy néz ki egy napi étrend
reggeli: vékony szelet piritos, pulykamell sonkával és paradicsommal
rá fél órára: pár korty kv édesítővel
ebéd: ami éppen van ittom(azért a nagyon zsirosakat és fűszereseket kerülöm)csak fele annyit mint eddig
uzsi: joghurt, gümölcs, vagy vegyes zöldség
vacsi: 2tojásbol light vajban készítve, hozzá esetleg pulykamell sonka és zöldségek
zöld teát iszom napi 3Xédesítővel..
heti 2X-3X bico 40-45 perc
és minden nap Rubint Réka youtubos 3részes tornája ami kb(20-25perc)mert még én magam is rakok hozzá néhány gyakorlatot
ez előtt igen sok szemét kaját ettem (sült krumpli ,chips, akár este 10kor is fehérkenyér...)szóval ezekről teljesen lemondok, akkor mennyi idő míg leadok kb 3-4kgt? és nem lesz ilyen mamás tetstem hanem karcsu leszek? vagy 1általán ezzel a módszerrel amit leírtam menni fog, ha előtte tök máshogy étkeztem és nem mozogtam?
hát a képeket nem oda akrtam illeszteni..na mind1már:)
ja és napi 3liter vizet simán megiszok pluszba..szóval mit ajálotok még?
Ilyen testalkathoz azt ajánlanám, hogy maradj mindig ilyen és élj mindig egészségesen. Ne hízz el.
Jól nézel ki.
hát, azért kicsit sztem előbb fogyni sem ártana,...
am. régebben lovagoltam 6évig(de 2éve abba kellet hagynom:() és mit sportoljak?
a futást kivéve(ezt nem űzhetem, 1 lovasbalesetem óta)
Kezdetnek akár jó is lehet, de a menün lehetne még mit finomítani.
Én azt ajánlom, hogy súlyzós edzéseket is csinálj, mert az izom adja meg a test formáját és ahhoz képest, hogy alacsony a súlyod, eléggé síros vagy. Remélem ezzel nem bántottalak meg, de ha csináltatnál egy testzsírszázalék mérést, akkor biztos vagyok benne, hogy a súlyodhoz képest magas érték jönne ki. Ha kicsit izmosodnál, az nagyban javítana az összképen, mert ha csak fogyni akarsz, akkor már nagyon vékonyka leszel.
Szia!
Én is most híztam, 19 éves vagyok, 158 cm és 51 kiló. Én a fogamzásgátlótól híztam, 6 hónapja szedem és 46 kiló voltam ezelőtt. :( Vissza szeretnék fogyni, én ma kezdtem a káposztaleves diétát. Anyum 9 kiló fogyott vele 1 hét alatt, nagymamám 13 kilót 1 hónap alatt. Szóval hatásos! És még finom is :) Szerintem próbáld ki! Google-be írd be, hogy káposztaleves, és sok minden kijön rögtön! Ez nem épp a leglazább diéta, de tutira hatásos! :) Sok sikert a fogyáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!