Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszer ajánlotok?

Milyen módszer ajánlotok?

Figyelt kérdés
161 cm vagyok kb, és jelenleg 60-62kg között mozgok, 27 éves vagyok. Nyár végén szeretnénk próbálkozni baba projekttel, de addig szeretnék leadni pár kilót, úgy kb 5-re gondoltam. Milyen módszereket ismertek, amit ajánlani tudtok? Mozgásra nem sok időm van, szinte semmi, sokszor este 7kor érek haza a melóból, a melóhelyen is rendszertelen az étkezésem, a sok kedves ügyfél miatt, reggelire sincs időm. (posta:)) Szóval ezek függvényében várom a tanácsokat, segítséget! Előre is köszönöm!
2010. jan. 30. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint mozgás nélkül nem biztos, hogy 100%-ban a feleslegesen elraktározott zsírt adod le, bármilyen diétával is próbálkozz. A szervezeted, amint csökkented az energiabevitelt, elkezdi lebontani a meglévő izomzatodat, hiszen az már csak a meglétével is 15-18 kcal/kg/nap energiát használ el. A zsír pedig ennek csupán a harmadát. Ha megpróbálsz reggel fél órával korábban kelni és egy jó kis tornával kezdeni a napot, nagyon sokat teszel a tested és a belső szerveid épségének megőrzéséért. Én nagy híve vagyok Norbi update módszerének, bárki bármit is mond, most a 2. gyermekem születése után újra nekikezdek. Az első után 22 kg-tól szabadultam meg, most pedig már 8 kg mínusznál tartok. Hozzáteszem dec. 6-án kezdtem neki, vagyis 2 hónapja! Nekem ez bejött és nem próbálkoznék mással. Egyébként sok olyan emberről tudok, aki pusztán az update módszerrel fogyott és nem tornázott. Bármit is választasz, bárhogy is döntesz kitartás és sok sikert kívánok! Üdv.: kulcsártimi
2010. febr. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!