Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor a futópad nem ér...

Most akkor a futópad nem ér semmit?

Figyelt kérdés
Kajara figyelek , szeretnék venni otthonra egy futopadot. Itt az oldalon is szinte mindenki azt írta hogy pénzkidobás. Tavasztól járnak ki futni is de ezbvhogy nekem sokkal kézenfekvőbb nek tűnik. Meló után hazaérek és csak itthon nyomom másfél órát. Minden második nap , súlyzós edzés mellett. 24F
2019. jan. 19. 06:11
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

? ki az aki azt írja, hogy a futó pad nem ér semmit?

Gondolom az aki rá sem áll.

A futás is ugyan az a mozgás, mindegy hogy padon vagy kint csinálják.

2019. jan. 19. 07:52
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azėrt mondják h pénzkidobás mert futni el lehet járni bármikor.
2019. jan. 19. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem vedd meg nyugodtan, de azért írok egy kicsit a kinti futásról is, hátha kedvet kapsz hozzá. Én nyomtam hóban is, esőben is, és ilyenkor tök mindegy, milyen hideg van kint, úgyis bemelegszel. Úgy kell öltözni, minta 10-15 fokkal melegebb lenne kint. Egyébként a téli futáshoz se árt futócuccokat venni, de még mindig olcsóbban megúsznád, mintha futópadot vennél. Ráadásul nem annyira unalmas, én legalábbis unnám a futópadon egy helyben toporgást. De te tudod, ha úgy érzed, neked jobb a pad, akkor vedd meg nyugodtan. A futás az egyik sport, amivel elég jelentős mennyiségű kalóriát lehet elégetni, tehát mindenképp hatásos.
2019. jan. 19. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Mi vettünk futópadot, de tudod mi lett belőle? Törölközőtartó. :D Alig használtuk, mai napig is inkább kimegyünk futni. A világ legnagyobb hülyesége volt megvenni, mert négy fal között futni NEM JÓ! Dög unalom! Ha félsz az időjárástól, sosem leszel edzett. Ki kell menni, mert semmi sem hasonlítható a kinti futáshoz, amikor érzed a levegőt az arcodon, a hó ropogását a talpad alatt, tavasszal pedig élvezed a melegedő levető simogatását, a madárcsicsergést, a rügyfakadást.
2019. jan. 19. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Én vettem futópadot és nagyon szeretem. Nálunk sok a kijárós, önsétáltató kutya, így fel sem merült bennem, hogy az utcán fussak. Ráadásul így tényleg nem köt az időjárás sem, mert -20 fokban, esőben és nyári 40 fokban is ugyanolyan klímán futok itthon a 4 fal között.

De annak valóban pénzkidobás aki nem használja sosem.

2019. jan. 19. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne érne? Ugyan úgy futsz,csak otthon.
2019. jan. 19. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem add el a kérdezőnek :)
2019. jan. 19. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol laksz. Ha bent a városban, ahol ha kimész futni, a benzingőzt szívod és csak betondzsungelt látsz, vagy veszélyes környéken, akkor inkább a futópad.
2019. jan. 19. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha véletlenül abban a társasházban laksz ahol én, és a fejem fölött, tutira megfojtalak, ha veszel egy futópadot és minden nap másfél órát tolod.
2019. jan. 25. 15:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ma vettem meg.
2019. jan. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!