Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 07:00-15:00 között nem...

Ha 07:00-15:00 között nem nagyon oldható meg az étkezésem hogyan táplálkozzak?

Figyelt kérdés
168cm és közel 100 kg vagyok, 97 egész valamennyi és szeretnék kicsit lefogyni. Úgy terveztem, hogy naponta eljárok futni és lábemeléseket is csinálok és az étrendenem is változtatok. Neten próbáltam utána olvasni de nem nagyon találtam számomra megfelelőt a munkahelyemen miatt. Lehet ezt valahogy orvosolni? 22/F
2019. jan. 10. 22:50
 1/8 anonim válasza:

Mégis mit jelent azt, hogy nem nagyon oldható meg az étkezés?

Ergo te 7:00-15:00-ig egy falatot sem szoktál enni? Ha igen, akkor is egyszerű a képlet.

Reggelizel, ez mehet 06:00-kor vagy 06:30-kor is.

15 után jöhet egy késői ebéd.

Ezután egy könnyed uzsonna és végül egy vacsora.

2019. jan. 11. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
25-30 kg túlsúllyal inkább úszni járj, ne futni!
2019. jan. 11. 04:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a futással, ha bírják az ízületei, normális sportcipővel és megfelelő technikával nyugodtan fusson, az ugrálást kerülje el.

6:30-kor reggelizel, mire hazaértsz (ha te főzöl, akkor csinálj másnapra kaját) tudsz enni.

Hat és hét között meg eszel egy könnyed salátát. Szerintem az uzsonna elhagyható, az pont, hogy akkor szükséges, mikor nagy távok vannak az étkezések között.

2019. jan. 11. 08:26
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

De nem bírják az ízületei..

Gyors gyaloglással kezdj, az egyébként is jobb zsírégető mozgás. Ha már lement 15 kiló akkor nekikezdhetsz a kocogásnak. Vagy most is elkezdheted csak akkor szétmennek a térdeid

2019. jan. 11. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Miértnem oldható meg az étkezésed? Mit értesz ezalatt? Vagy mit csinálsz olyankor? Mindenre van alternatîv megoldás,de így nehéz tanácsot adni
2019. jan. 11. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy nagykereskedelmi cégnél vagyok kiszállító, nem nagyon van időm meg lehetőségem se úgy félreállni a furgonnak, hogy egyek. Eddig vezetés közben még be-be kaptam ilyen Tescos pizzás bagetett, baconos stanglit meg ilyeneket de gondolom a szénhidrát tartalma miatt nem valami jó.
2019. jan. 12. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Csinálhatnàl teljes kiőrlésű kenyérből ,csirkemellsonkából,zöldségekből szensvicset,vagy jó a teljes kiőrlésű vagy korpás baguette.Almát is ehesz,vagy kefírt,azt a palackosat,mindkettő praktikus.Vagy tarts magadnál sótlan mandulát,néhány szem is jól csiilapítja az éhséget.
2019. jan. 12. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Miután kipakoltad a cuccot az egyik üzletben, nem mész tovább (vagy megállsz az első parkolóban), előveszed az otthon becsomagolt salátádat (összevégott/reszelt zöldségek, keménytojás/sajt/csirkehús/túró, esetleg ráöntesz egy doboz joghurtot, és szépen bekanalazod. Előtte megtörölgeted a kezed egy fertőtlenítő kendővel, hogy a higiéniára is adj egy kicsit.

Nem hiszem, hogy ennyi időd se lenne. Pisilni is elmész, nem?

2019. jan. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!