Ha én elkezdek fogyókúrázni és 5 10 kgot akarok leadni akkor a mellemből mennyi megy le?
Ezt honnan tudjuk?
Ha kis felesleg van rajtad akkor valószínűleg elég sok
Szerintem ez mindenkinél másképp van, de azt szívesen leírom, hogy én személyesen mit tapasztaltam. Kb. 13 kg felesleggel kezdtem el fogyókúrázni, és az első nyolc kilónál arányaiban nem csökkent a mellméretem (a hátam körmérete kisebb lett, kosárból ugyanakkora kellett, azaz 80D-E helyettlett 75D-E a méretem). Azóta leadtam a plusz öt kilót, ez alatt az idő alatt érezhetően csokkent a mellméretem (most 70-75C-s melltartókat hordok).
De egyáltalán nem biztos, sőt nem valószínű, hogy veled is hasonlóan fog történni, egyedi felépítésünk van.
Nekem meg meg nem csökkent a mellméretem, igaz én testzsírszázalékot csökkentettem, a súlyt kb tartottam.
Minden ember másként működik, így amit vársz, azt nem tudjuk megadni neked, mert nem vagyunk jósok. Felesleges beszólogatni miatta, te vársz el lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!