Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » EGY FELMÉRÉST SZERETNÉK...

EGY FELMÉRÉST SZERETNÉK csinálni!? Koplalósak, drasztikus fogyók, éheztetők ide! (len)

Figyelt kérdés
Leírnátok nekem,hogy ki milyen módszerrel,mennyi idő alatt mennyit fogyott koplalással,vagy valamilyen drasztikus módszerrel?Fontos lenne. Előre is köszönöm!
2010. jún. 28. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3 napig nem ettem, csak 1-2 falatot de szó szerint. Lement 4kg.. de ez nem jó. Rájöttem már én is mert 6 nap után olyan éhes voltam hogy egy disznót is fel tudtam volna falni. :) Nehéz volt megállni hogy ne egyek annyit mint a szervezetem akart. Amúgy előtte 6 hónap alatt 30kgtól szabadultam meg. Még 15kgtól szeretnék. Ez már kicsit nehezebb. 120kgval mentem szülni, siralmas. Sportos, mozgékony lány vagyok, nem is tudom hogy jutottam el idáig. Sajnos hízásra nagyon hajlamos. Ha ránézek valamire meg sem kell ennem és hízok.

Ennyi fogyókúra után rájöttem már hogy az én testem hogyan fogy. Napi 1x evéssel vagy 2x kevesebbel és sporttal. Mindenki más. Most 89kg vagyok és 73kg szeretnék lenni voltam már 63kg is de akkor rendszeresen egyesületbe fociztam. Ott azért kemények voltak az edzések, ha egyszer elérem végre amire vágyom minden erőmmel azon leszek hogy ne kelljen többet ezt végig csinálnom. Nagyon nem figyelünk magunkra, de a titok a tudatos táplálkozásban van. Mindenki tudja hogy mi lesz ha rosszat eszik rossz időben, csak nem törődünk vele.

Sokan mondják hogy szeretnének fogyni de nem tudnak. Aki le akar fogyni az le is fog, minden fejben dől el.

2010. júl. 4. 17:37
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 6. 00:16
 13/13 anonim ***** válasza:
ne
2011. máj. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!