Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » EGY FELMÉRÉST SZERETNÉK...

EGY FELMÉRÉST SZERETNÉK csinálni!? Koplalósak, drasztikus fogyók, éheztetők ide! (len)

Figyelt kérdés
Leírnátok nekem,hogy ki milyen módszerrel,mennyi idő alatt mennyit fogyott koplalással,vagy valamilyen drasztikus módszerrel?Fontos lenne. Előre is köszönöm!
2010. jún. 28. 23:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Attól függ, miért akarod tudni.
2010. jún. 28. 23:56
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom mennyire drasztikus, de én napi 500-600kcal-t vittem be 3-4étkezéssel, egy hét alatt átlag 4kg ment le! Mozgás nem volt mellette! Visszatérésnél figyelni kell a fokozatosságra, nehogy elkezdjen tartalékolni a szervezet, és visszahízz mindent!
2010. jún. 28. 23:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
annyi hogyan sanyargassuk önmagunkat és hajrá anorexia oldal van a neten, nem elég?
2010. jún. 28. 23:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség,ne csináld.én tavaly nyáron 2 hónap alatt 6kg-ot fogytam,illetve a 10kg is összejött.ÚÚ nagyon örültem neki,minden szuper volt,tökjóvolt,és addig mindig a drasztikus módszereket kerestem.de most rájöttem,hogy sokkal jobb inkább többet enni és mozogni,mert így is lemegy 2 kg hetente. Koplalós korszakomban volt,hogy 1 hétig semmit nem ettem és 3kg ment le.Ehhez képest most megeszek 1200kcal-t,mozgok 1 órát vagy 1,5-öt hetente 5x és majdnem ugyanaz az eredmény.Csak még így jobb is a tartásom........az izom miatt vékonyabbnak tűnök,mint mikor koplalással ment le ugyanennyi kiló.De gondolj bele, leányálom volt az a 2 hónap,nagyon szerettem csinálni,de 1 évig utána semmit nem fogytam,fél évig kísérleteztem azzal,hogy hogyan emeljem meg a kalóriát úgy,hogy ne hízzak. belassult az anyagcserém.

próbáld ki a mozgást,komolyan mondom megéri.én rengeteget koplaltam,volt,hogy 2 hétig nem ettem 1 hónapban.tudom miről szól! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. jún. 29. 00:04
 5/13 anonim válasza:
0%
Hézköznap csak víz napi 1-2 liter,hétvége:szombat zöldség,gyümölcs vasárnap full zabalás minden ami ehető,aztán fél levél hashajtó.Sport nuku.Heti 5-7 kiló fogyás.Először tényleg az izmaim mentek le de ezt előre tudtam.Még 15 kg minusz,és elkezdek fokozatosan újra enni és sokat mozogni nehogy a bevitt kaja zsírrá váljon vagy a szervezetem pánik szerűen raktározni kezdjen.Eddig egy hétvégét hagytam ki úgymond szombat vasárnap is sokat ettem hogy a koncerten amire mentem el ne ájuljak.
2010. jún. 29. 01:54
 6/13 anonim válasza:
63%

Jaj dehogy készítesz felmérést. Koplalni szeretnél, akkor miért nem mondod azt? Vagy keress egy proana fórumot.

Nem a kérdéssel van a bajom, hanem a körítéssel.

2010. jún. 29. 02:21
 7/13 anonim ***** válasza:

23.59-es igen, ez nagyon drasztikus. Nem tudsz olyan lassan visszatérni a normálishoz, hogy ne hízd vissza a dupláját.

És... tutira biztos, hogy vitamin- és vashiányos lettél.

2010. jún. 29. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Az biztos nem, mert mellette nagyon sok vitamint, és ásványi anyagot is fogyasztottam. Sok fehérjét is, viszont a ch és a zsír igen kevés volt! 23:59 voltam!
2010. jún. 29. 11:16
 9/13 anonim ***** válasza:
3 napos almadiéta, 2,8 kg ment le és még fél kg sem volt ami visszajött. A lényeg, hogy a diéta után fokozatosan érd el a napi normál (2200 kcal körüli) kalóriabevitelt. Mondjuk én rendszeresen mozgok, és nem vagyok hízásra hajlamos, kimondottan gyors az anyagcserém. Valószínűleg nálam ezért működik. Egyszer betegség miatt lefogytam 42 kg-ra, kb. napi 2-3 falatot ettem csak a kórházi kajából, mert nem bírtam enni, ezt is csak azért, hogy a gyógyszer hasson. Nagyon nehezen híztam vissza a normál súlyomra, pedig amikor rendbejöttem, akkor már normálisan ettem. De ha valaki alapból hajlamos a hízásra és egész életében küzdött a kilókkal, akkor náluk biztosan úgy van, hopgy lefogynak 3 kg-t és 5-öt szednek vissza. Barátnőm szintén normál súlyú, átlago anyagcseréjű (vagyis ehet bármit, nem hízik, de ünnepekkor pl. többet eszik és lsutálkodik, akkor felmegy az a 3 kg, amit aztán nyáron simán lead), ő egyszer egy hasmenéses vírus miatt fogyott le 3 kg-t, utána szó szerint zabált és cak fél kg-t hízott belőle vissza. Azóta is tartja a súlyát.
2010. jún. 29. 11:24
 10/13 A kérdező kommentje:
ha én szeretném,akkor nem ennélűk és kész:)
2010. jún. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!