EGY FELMÉRÉST SZERETNÉK csinálni!? Koplalósak, drasztikus fogyók, éheztetők ide! (len)
hülyeség,ne csináld.én tavaly nyáron 2 hónap alatt 6kg-ot fogytam,illetve a 10kg is összejött.ÚÚ nagyon örültem neki,minden szuper volt,tökjóvolt,és addig mindig a drasztikus módszereket kerestem.de most rájöttem,hogy sokkal jobb inkább többet enni és mozogni,mert így is lemegy 2 kg hetente. Koplalós korszakomban volt,hogy 1 hétig semmit nem ettem és 3kg ment le.Ehhez képest most megeszek 1200kcal-t,mozgok 1 órát vagy 1,5-öt hetente 5x és majdnem ugyanaz az eredmény.Csak még így jobb is a tartásom........az izom miatt vékonyabbnak tűnök,mint mikor koplalással ment le ugyanennyi kiló.De gondolj bele, leányálom volt az a 2 hónap,nagyon szerettem csinálni,de 1 évig utána semmit nem fogytam,fél évig kísérleteztem azzal,hogy hogyan emeljem meg a kalóriát úgy,hogy ne hízzak. belassult az anyagcserém.
próbáld ki a mozgást,komolyan mondom megéri.én rengeteget koplaltam,volt,hogy 2 hétig nem ettem 1 hónapban.tudom miről szól! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj dehogy készítesz felmérést. Koplalni szeretnél, akkor miért nem mondod azt? Vagy keress egy proana fórumot.
Nem a kérdéssel van a bajom, hanem a körítéssel.
23.59-es igen, ez nagyon drasztikus. Nem tudsz olyan lassan visszatérni a normálishoz, hogy ne hízd vissza a dupláját.
És... tutira biztos, hogy vitamin- és vashiányos lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!