Mindig hízok, most miért nem?
10 kg súlyfeleslegem van. Hajlamos is vagyok a hízásra, oda kell figyelnem, mit és mennyit eszem. Gondoltam, majd karácsony után nekiállok ismét a diétának, sportnak.
Dorbézoltam rendesen az ünneoek alatt: halászlé kenyérrel, töltött káposzta, bejglihegyek, gesztenyepüré, szaloncukor, ischler, linzer, pezsgő és még sorolhatnám... ünnepek után félve álltam a mérlegre és láss csodát, 1,5 kg-al kevesebb voltam, mint előtte. Ruha nélkül mérve reggel éhgyomorra mindkét mérés.
Ez hogy a fenébe lehet???
Mer +9000kcal 1kg plusz.
Annyit nehéz enni azért...
Mert ha normálisan eszik az ember akkor a szervezetnek nem kell veszélyesen tartalékolni mint az idétlen fogyókúránál.
Én is így vagyok már évek óta, először feljött kb 5-6 kg, de ott megállt és azóta teljesen mindegy mit és mennyit eszek , nem hízok tovább. Ellenben itt a családban van aki állandóan a kajálással bajlódik, meg számolja a kalóriákat, mégis több kilót szedett már fel. Ráadásul állandóan betegesen éhes, hiánya van mindíg. Túl van eza nagy fogyókúra meg modern kaja lihegve.
Nem olyan biztos, hogy valójában sokat ettél, mint hiszed.
Ill. előtte mozogtál is, ami gyorsítja az anyagcserét.
1-2kg napi testsúlyingás teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!