A barátom többet eszik mint én és én hízok ő meg nem szed fel 1 dekát sem. Ez most hogy van?
Ö többet használ fel a napja során.
Nem CSAK az számít, hogy mi MENNYIT eszik, hanem az is, hogy MIT (mert nem biztos, hogy ugyanabból esziik többet), MENNYIT és MIT mozog, sportol, dolgozik, de gondolom, magasabb is töled, azaz magasabb az energiaigénye is.
Hízás-fogyás szempontjából mindig csak a saját tested számít, másé sose, hisz az nem hat rád. A többet evés pedig nagyon csalóka, nem lehet csak úgy tippre megmondani, hogy más napi bevitele milyen a tiédhez képest. Nem egyszer találkoztam olyannal, aki azt hajtogatta, hogy nem eszik többet, mint pl. én; de amikor megfigyeltem egy napját, amit előttem evett meg, az jóval több volt, mint amennyit én bírnék enni, s akkor még arról nem is esett szó, amit nem láttam.
Építs izomzatot, hogy javuljon az anyagcseréd és növekedjen az alap kalóriaigényed.
Másokhoz pedig ne hasonlítgasd magad, hisz te nem más vagy, magadból kell kihoznod, amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!