Miért van az hogy rengeteget eszek de nem hízok és elég sovány vagyok?
Még kis korú vagyok és nem vagyok túl sovány de egyáltalán nem vagyok duci. Kicsit a normálisnál sovanyabb. De én hízni szeretnék pár kilót mert most 49 vagyok. Tesin amikor zsír tömeg százalékot mertünk akkor nekem errort írt ki mindig. Naponta rengeteget eszek, már 2 éve figyelek arra hogy sokat egyek. Kb napi 3 gyümölcs, 5 szendvics, 1 zacskó csipsz vagy gumicukor, rendes nagy adag ebéd, két naponta megyek mekibe pár nagyobb menüre..
Egyszerűen semmit nem hízok, fogalmam sincs mi lehet a baj.
Sportot próbáltad már? Kell az az egészséghez, és normális alakot eredményez. Nem jó ötlet csak zsírt pakolni magadra.
Mivel fiatal vagy, lehet a gyors anyagcsere hatása is, ami majd később mérséklődik, de tartósabb alkati dolog is.
bárcsak ėn is ehetnėk bármennyit ės nem hiznėk..! kicsit irigyellek. persze tudom neked meg ez nem jo.
a barátnőm is ilyen volt.aztán a háziorvos elküldte vėrvėtelre es kiderült hogy pajzsmirigy felülmüködėse volt.
Neked sem ârtana kivizsgáltatni magad
Valamelyik szülőd hasonló genetikájú? Mondták már, hogy ők is ilyenek voltak a te korodban? Mennyire vagy kiskorú? Mennyire alakult ki a másodlagos nemi jelleged? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadban.
Szerintem meki helyett menj más kajáldába, még mindig inkább kfc, plusz a chips meg gumicukrot se vidd ennyire túlzásba. Én a helyedben még méretnék vércukrot is. Nem pisilsz sokat? Nem iszol sokat?
Szerintem ne spilázd túl, olvass utána, hogy mi az a pajzsmirigy túlműködés, de szerintem nincs ilyen bajod, nézd meg a tüneteket.
Szerintem amúgy szimplán csak jó az anyagcseréd, az évek során majd biztos, hogy felcsúszik pár kiló, de nem veszélyeztet téged a kóros elhízás egyelőre, főleg ha vigyázol is magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!