12 éves vagyok.30 kg. Nagyon sovány vagyok, és anorexiásnak csúfolnak, de én rengeteget eszek, szokták is mondani hogy többet eszek mint a legkövérebb. Semmi nem áll jól rajtam, minden lóg, mell az nuku, sovány arc, gyér haj. Mit csináljak? Help
Szia, én 11 évesen voltam 25kg, és kb egészen mostanáig (23) kórosan soványnak voltam titulálva. Mindig normálisan étkeztem, anyu minden nap elénk tett egy jó adag idénybeli gyümölcsöt :), így vitaminhiányom sem volt. A gimis időszak végére elértem az 50kg-t. Egyébként nem gondolnám, hogy a 143cm magasságodhoz annyira feltűnően vékony lennél, vagy csont és bőr, én anno a 165+ -hoz voltam 25kg:D.
Ha valami formát akarsz adni magadnak szerintem menj step-areobicozni, én élveztem:) Vagy valami más hasonló csapatos edzésre, együtt szórakoztatóbb és könnyebb mint egyedül. :)
Étrend külön nincs, egyél rendszeresen gyümit meg zöldséget, napi min. 1x meleg ételt, és majd kialakul. Beszélgess anyuddal, hogy ő hogy nézett ki ilyen korában, mert azért ez öröklött genetika. Még csak 12 vagy, most kezd a gyerektested felnőtté átalakulni. Adj pár évet magadnak! :)
hát minimum a dupláját kéne, de ez azonnal úgysem fog menni
pl reggelire az a fél szendvics az olyan mintha nem is ettél volna semmit
meg gondolom nem sportolsz/edzel semmit, pedig az is megnövelhetné az étvágyad és formálná az alakod is főleg ha szedsz magadra egy kis izmot is pl comb has fenék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!