Csak ebédre eszek, mégis hízok - ez hogy lehet?!
Teljesen lecsökkentettem a kajálást és előbb bevezettem a nemvacsorázást majd a többi étkezést és reggelizést is elhagytam. Már csak ebédre eszem valami egészségeset: legtöbbször párolt zöldséges rizst, halat, húst, kis desszertet, de utána koplalás van másnap délig. Eleinte fogytam vele, de mostanában elkezdtem hízni, pedig semmin sem változtattam a korábbiakhoz képest és nem értem, hogy miért nem működik már a dolog?!
A közérzetem jobb, amióta a szervezetem nem az emésztéssel van elfoglalva egész nap, mint amikor többször ettem keveset és mintha karcsúsodtam volna (többen megjegyezték), de kilókban hízok. Elkeserítő! :(
Miért nem működik már a módszerem?!
Persze, örülök, ha csak látványa is van a dolognak, de azért felháborítanak a mérlegelésnél jelentkező plusz kilók. Még nem tudtam magam rávenni a mozgásra.
Mit csináljak? Hagyjam el az ebédet is? :XD
Az nem eleg, hogy egyszer etkezel, ahhoz kaloriadeficit is kell, hogy fogyj, meg hogy ne igyal semmit, amiben kaloria van. Meg hogy mozogj.
Majd ha hetek ota deficitben leszel, mozgassal egyutt, es megsem fogysz, akkor akkor menj el orvoshoz az etkezesi es mozgasi naploddal.
Nem csinál semmi rosszat az időszakos koplalással.
Régen se jutott az ember mindig élelemhez. Ez egyáltalán nem fura és nem ördögtől való. Nagyon sok pozitív oldala van az IF-nek, csak az emberek nem veszik a fáradtságot utánaolvasni.
Az miért jó, ha egész nap fel-le ugráltatod az inzulinszintedet a napi 5-6x kis étkezéssel? (fitneszipari baromság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!