2 hét alatt formába lendülhetek?
Két hét mulva megyek a családommal és unokatesoimmal Horvátországba.Van egy nagyon csini ruci amit nemrég kaptam és szeretném ott sokat hordani.Ráadásul ott lesz az unokatesóm aki elött szeretnék minél sexybnek látszani.Ne értsétek félre:)Ő egy lány..:) Nagyon jóban vagyunk,de mindig is megvolt köztünk a versengés...Szerintetek lehetséges, hogy ha minden nap 100 lábemelgetést csinálok /lábra és kicsit kevesebbet eszek mint szoktam egy kicsit formába lendülhetek?mert nem vagyok dagi de mégis :) és szerintetek mennyit tudod így leadni?
Előre is köszi :)
2 hét alatt szerintem semmi jelentős változás nem érhető el.
Te lehet, hogy magadon már 3-4 hét után látod, de mire olyan jelentős lesz, hogy a környezeted is észreveszi, az kb. 3 hónap.
hát ez igen rövididő...ha felüléseket is csinálsz meg ilyesmi akkro talán...de ha a lényeg hogy sexybb légy akkro a kisugárzásoddal kicsit becsapható:D legyél nagyon magabiztos és akkor lehet hoyg nem is kell fizikailag semmit tenned..:)
13/L
Én értem, mire gondolsz, és tudok tapasztalat alapján tanácsot adni.
Egyél kevesebbett, főleg húst és hozzá zöldséget gyümölcsöt, magyarul ne legyen más a köret, sokat számít, majd meglátod.
Fuss napi 3 km-t este, mikor már nem eszel. Na ez megdobja a popsit szépen, valamint tornázz, hasgyakorlatok 2 naponta+ugyanilyen rendszerességgel posi és comb gyakorlatok.
Javítani fog, meglátod!
De akkor kitartóan! No nassi :)
Sok sikert!
Jah, 21/L voltam.
Milyen magas vagy amúgy, és hány kg, kor?
Csak kíváncsi vagyok, hogy min akarsz változtatni? lehet most is tökéletes vagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!