Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt formába lendülhetek?

2 hét alatt formába lendülhetek?

Figyelt kérdés

Két hét mulva megyek a családommal és unokatesoimmal Horvátországba.Van egy nagyon csini ruci amit nemrég kaptam és szeretném ott sokat hordani.Ráadásul ott lesz az unokatesóm aki elött szeretnék minél sexybnek látszani.Ne értsétek félre:)Ő egy lány..:) Nagyon jóban vagyunk,de mindig is megvolt köztünk a versengés...Szerintetek lehetséges, hogy ha minden nap 100 lábemelgetést csinálok /lábra és kicsit kevesebbet eszek mint szoktam egy kicsit formába lendülhetek?mert nem vagyok dagi de mégis :) és szerintetek mennyit tudod így leadni?

Előre is köszi :)

2010. jún. 28. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2hét alatt szerintem olyan 3kgt fogyhatsz, de ennyi idő alatt nagy változásokat nem lehet elérni, ha egyébként nem szoktál edzeni.
2010. jún. 28. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) Amugy így alapjában mindenki szerint jó az alakom szoval az a 3 kg még lehet h sok is xP :) a lányeg hogy észrevehető legyen :)
2010. jún. 28. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:

2 hét alatt szerintem semmi jelentős változás nem érhető el.

Te lehet, hogy magadon már 3-4 hét után látod, de mire olyan jelentős lesz, hogy a környezeted is észreveszi, az kb. 3 hónap.

2010. jún. 30. 17:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Aha... köszi...
2010. jún. 30. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
hát ha nagyon formában akarsz lenni, akkor norbi fitess kickbox 1. minden nap végezve 2 hétig tutira bombanőt csinál belőled. Mert 100 lábemelgetés pláne bemelegítés nélkül szerintem nem ér semmit kb.
2010. jún. 30. 18:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Oké.Majd megpróbálkozok vele.
2010. jún. 30. 18:40
 7/11 anonim válasza:

hát ez igen rövididő...ha felüléseket is csinálsz meg ilyesmi akkro talán...de ha a lényeg hogy sexybb légy akkro a kisugárzásoddal kicsit becsapható:D legyél nagyon magabiztos és akkor lehet hoyg nem is kell fizikailag semmit tenned..:)

13/L

2010. jún. 30. 19:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszii:) Már ma magabiztosabb voltam és meg is kérdezte az egyik ismerősöm, hogy mi történt velem xP:D Még1x kösziii
2010. jún. 30. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Én értem, mire gondolsz, és tudok tapasztalat alapján tanácsot adni.

Egyél kevesebbett, főleg húst és hozzá zöldséget gyümölcsöt, magyarul ne legyen más a köret, sokat számít, majd meglátod.

Fuss napi 3 km-t este, mikor már nem eszel. Na ez megdobja a popsit szépen, valamint tornázz, hasgyakorlatok 2 naponta+ugyanilyen rendszerességgel posi és comb gyakorlatok.

Javítani fog, meglátod!

De akkor kitartóan! No nassi :)

Sok sikert!

2010. júl. 1. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Jah, 21/L voltam.

Milyen magas vagy amúgy, és hány kg, kor?

Csak kíváncsi vagyok, hogy min akarsz változtatni? lehet most is tökéletes vagy már.

2010. júl. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!