Elérhetek ezzel valamit, vagy inkább másnak kezdjek neki?
Sziasztok.
Mivel hamarosan itt az új év, fogadást tettem, mi szerint egészséges életmódot fogok élni. Jelenleg 16 éves vagyok, 96 KG, és 170 CM.
Én arra gondoltam, hogyha egészséges táplálkozás mellett fekvőtámaszozni, felülésezni, súlyokkal edzeni heti 5x,akkor nyárra sikerül valamit kihoznom.
Tanácsokat, tippeket szeretnék kérni, arról, hogy lenne még hatásosabb az edzés. Ja és 1200 kcalt vigyek be?
Január elsejéig még van egy ar nap addig arra törekedj, hogy 2000kalóriát egyél egy nap.
Ezt még pár hétig folytassad, hogy érezd mit is jelentenek a kalóriák, hogy megtanuld, miböl mennyit ehetsz. Ha úgy érzed, hogy 2-3 hét után érzed már, hogy miböl mennyit ehetsz akkor neki kezdhetsz kevesebb kalóriát enni. Pl 1800-t majd 1500t. Az alá az elsö 2 hónapba ne menjél.
Ès elkezdhetsz mozogni. De zsírégetéshez nem kell nagy eröfesztésü mozgás. Elsö idöben elég lenne, ha iskolából haza minden nap gyalog mész. Egy laza 1 órás mozgás teljesen elég, ez lehet az elején séta, vagy könnyü bicajozás, aztán pár hét, hónap után már egyre jobban fogod igényelni a mozgást.
Tüzz ki kicsi célokat. Heti 1x mérd csak magadat. Fogj egy naptárat amin látod Juniusig az összes hetet. Ide írd be a mostani súlyodat. Ès pl hogy 1 hónap múlva 93 kg leszel. Szerintem ideálisan Juniusra eltudod érni 85-80 kg-t.
Ha megeszel egy sütit nem fogsz töle hízni, ha aznap másból nem tömöd tele magadat.
Minden vékony ember eszik sütit, és chipset is de csak néha. A chips legyen ünnepekkor, moziban stb... és aznap egyél másból kevesebbet.
#1 Ekkora súlyból egészségesen simán lemehet 1 hónap alatt több, mint 3 kg.
Csak figyelj oda, hogy mit eszel, mozogj, és menni fognak le a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!