Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek stagnált a súlya hónapok...

Kinek stagnált a súlya hónapokig? Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Szoptatás után álltam neki kalóriát számolni, plusz kardiózni heti 3x1 órát. 10 kg ment le döcőgősen fél év alatt, de legalább tartósan.

Most 3 hónapja nem mozdul a mérleg lefelé. Viszont minden 2. héten 2 kg víz feljön rám (peteérés, menzesz). Ez a 2 kg mozog rajtam hetente.

Kezd elfogyni a lendületem, mert nem látok eredményt.

Nincs se pajzsmirigy, se hormon problémám.

1400 kiált eszek egy nap.

2018. dec. 28. 07:52
 1/7 A kérdező kommentje:
1400 kcal
2018. dec. 28. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem írod a súlyod, magasságod, ezért arra tippelek, hogy az 1400 kcal nálad a súlytartásra elég.
2018. dec. 28. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk szerintem is azért mert súlytartásra elég ez a kaja mennyiség, de azért megjegyzem elég mozgás szegény életmódod kell legyen ehhez...

Bár igaz lehet alacsonyabb vagy azért én nem tudom xd

2018. dec. 28. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Egy edzés alatt 5-7 kg közötti vizet vesztek.

Nem tudom miről beszélsz.

2018. dec. 28. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:

154 cm

75 kg

Igen, elég mozgás szegény életmódom van. Gyesen vagyok itthon.

2018. dec. 28. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna. Én is itthon vagyok a gyerkőccel, szépen fogytam sokat mozgással és megfelelő étrenddel, és nekem is leállt-lelassult a végére sajnos. Még szigorúbbnak kellett lennem mind a kaja, mind a mozgás terén. Elindult újra lefelé de így is nehézkes. Nekem az jött be egyébként úgy veszem észre magamon, hogy másféle mozgást kezdtem csinálni. Többet erősítek, és ez most úgy tűnik, beválik. Kitartás és türelem :)
2018. dec. 28. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Neked is kitartást kívánok!
2018. dec. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!