Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyn élitek/éltétek túl a...

Hogyn élitek/éltétek túl a karácsonyi zabálást?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

#7: Nem kötözködésből, nem látok az életedbe, csak meghjegyzem, hogy nem, nem KELL. Esetleg ha ettől függ valami igen fontos dolog, de alapvetően a te dolgod, hova mész és mit eszel. Nekem elég határozott személyiségem van, egészségtudatos hedonista vagyok, nem is esik jól akármi, bár nem vagyok extrém válogatós a ritka látogatásoknál... De ha jóllaktam vagynincs evésidőm, akkor csak akkor eszem, ha én magam elcsábulok. Muszáj megtanulni nemet mondani, ha jót akarunk.

Nekem segített a 8 év vegaság, hisz ott nem volt opció a húsevés, hiába toporzékolt a rokonság (nem tették, de azért volt nyomás). De nekik amúgysem lehetett megfelelni, volt sértődés azon, hogy gyermekként nem ettem a 2. fogásból (paprikás csirke galuskával? akkor még nem voltam vega, sajna és aranyosan ettem, ami jött) 2 hatalmas tányérral, csak eggyel. Brutál sokat tudtam enni, de nekik ez sem volt elég. Így könnyebb lehetnemet mondani, de eleve nem értettem, miért ennék, ha már majdnem kipukkadok...

Eléggé érzékeny vagyok a tukmálásra, legyen az étel vagy alkohol, ma már elég hamar összekapnék azzal, aki kényszerít. Hihetetlen pofátlanság rosszat akarni a másiknak, testileg és lelkileg...

2018. dec. 26. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen egyetértek az utolsóval. Én sem eszem húst, s válogatós vagyok -nem KELL enni, zabálni, csak mert ünnep van. Tesóm szokta mindig mondani, csak, mert karácsony van, nem lesz éhesebb, mint máskor. ..
2018. dec. 26. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Fantasztikusan. Igaz, zabálásnak nem nevezném, de nem is mondtam nemet semmire. De vége az ünnepeknek, holnap folytatom a futást és a súlytartásra kalóriaszámolást. Ez a pár nap nem befolyásolt semmit.
2018. dec. 26. 16:48
 14/19 anonim válasza:
100%
Könnyen, mivel beteg vagyok, ezért az étvagyam se akkora
2018. dec. 26. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem kezdek el zabálni. Többet eszem ilyenkor és olyan ételeket is amiket csak a családnál szoktam. A sütikből is eszem bőséggel de csak addig amig jol esik. Viszont ilyenkor a vihar előtti csend időszaka van az edzőteremben ahová járok. Kényelmesen az elöző naptól "betöltve" edzhetek. Még nincsenek ott a "Január 1. azon a varázslatos napon (ami január 3. vagy inkább 6.) új ember leszek" karakterek.
2018. dec. 26. 19:39
 16/19 anonim válasza:

Akaraterővel. jelenleg diétázom és semmi édességet nem ettem idén Karácsonykor.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2018. dec. 26. 20:42
 17/19 anonim válasza:
Én nehezen, ugyanis az egyik menü lejárt volt és iszonyatos hasmars kínzott engem egész karácsonykor. Ennél márcsak a folyamatos gázosodás volt rosszabb: folyton fingottam és böfögtem!
2018. dec. 27. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
7: ti bajotok, hogy nem mondtok nemet.
2018. dec. 28. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem zabálok. Nem lesz hirtelen 3x akkora a gyomrom, hogy annyi minden beleférjen.
2018. dec. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!