Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónap alatt lehet 18 kilót...

2 hónap alatt lehet 18 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Mit egyek, mozogjak, hogy sikerüljön? Vagy ha nem is 18 de legalább 14-15 kg.
2010. jún. 28. 10:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Hát én végiggondolnám... soha nem fogyókúráztam, de az azt jelenti hogy heti 3 kilót le kell adnod... sztem olyan szinten tönkretennéd a szervezeted h csak na, valamint a jojo effektus is elkerülhetetlen.
2010. jún. 28. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

egészséges módon biztos nem, max 8-10et.

korábban kéne rájönni hogy túlsúly van, nem az utolsó pillanatban.

2010. jún. 28. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nem. Heti fél-1 kg a normális fogyás,ha nagy a súlyfelesleged az első hetekben ez lehet több egy kilónál de utána lelassul.

Sok fehérhús,(pulyka,hal,csirke), kevés zsiradék, szénhidrátból jóminőségü (durumtészta,barnarizs,zabpehely,t.k.kenyér),sok zöldség (pari,paprika,uborka). Lehet ennimég sovány sonkát,sajtot,túrót. Napi 5 kis étkezésre kell elosztani a szükségleteidet,számold ki mennyi fehérjére és chra van szükséged (bodybuilder.hu-n van kalkulátor) . Aerob mozgásformát kell végezni,ilyen a tempós séta,lassú kocogás,bicikli. A kocogást nem ajánlom ekkora súlyfelesleggel. Heti 5-6* 40-perc-1 órára kell felemelni a mozgás időtartamát (ha eddig semmit nem mozogtál,lehet,hogy kevesebb fog menni de ne add fel ).

Napi 3-4 liter viz,vagy izesitetlen tea.

Cukros üditők,csoki,sütemény,fehérlisztes pékáruk-ezeket jó lenne 0-ra redukálni,vagy nagyon ritkán egyél.

Tömören ennyi. Alapvetően egyszerű,csökkentett szénhidrátbevitelre van szükség (de véletlenül sem 0-ezért kell kiszámolni mennyire van szükséged).

Még valami.Ha koplalsz akkor izom+viz megy le,utána visszaszeded a dupláját. Vagy egy idő után nem is fogsz fogyni hiába van rajtad még háj mert minden egyes falatot el fog zsirban raktározni a szervezet.

Egy jól összeállitott sport+étrend mellett nem fogsz:éhezni,összeesni a fáradtságtól,jobb lesz a közérzeted egészségesebbnek érzed majd magad.

Aerob mozgás mellé ajánlok valamilyen tornát (rubintréka,béres alexandra nekik nagyon jó dvdik vannak szerintem,én szép formás lettem) ,vagy súlyzós edzést kondiban .

Sok sikert kivánok. Ne akarj minnél gyorsabban lefogyni,mert a bőröd ugy fog kinézni hogy elhányod magad.

2010. jún. 28. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de a gyomrod nagyon megsínyli, az biztos. "Sikerült" kipróbálnom egyszer... NE akarj ennyit fogyni ilyen gyorsan!!
2010. jún. 28. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de csak egészségtelenül. Én is véghezvittem már ilyen "akciót", azóta szenvedek a hatásaitól. Nem javaslom. Hova sietsz? :)
2010. jún. 28. 10:50
 6/12 anonim válasza:
0%
Vágd le a karod...
2010. jún. 28. 11:03
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a 2 lábad vágd le úgy kisebb lesz a súlyod
2010. jún. 28. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
le lehet: nekem egyszer 13 kg-ot "sikerült" 2 hét alatt...nem önszántamból :S, azt számolgattam, hogy a min 1500 kcal meglegyen/ nap, mert nem bírtam enni, de nem sikerült tartsam a súlyom :S ...hidd el, hogy nem akarsz ennyit fogyni, csak sportolással és lassabban, mint 2 hónap
2010. jún. 28. 11:42
 9/12 A kérdező kommentje:

ma 11:03, 11:07

ti meg inkább vágjátok le a fejeteket, úgysincs több eszetek mint egy tyúknak.

Többieknek köszönöm! :)

Kezdetnek 10 kiló sem lenne rossz. :)

2010. jún. 28. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnos igazuk van azoknak, akik levágást javasoltak, másképp ugyanis nem lehet ennyit ennyi idő alatt. Attól, hogy a kérdésben van a képtelenség, nem biztos, hogy mindenki hülye.

Egyébként igen, lehet, ha 250 kiló vagy legalább. Egyébként heti max. fél - 1 kg lehetséges, de az 1 kiló is inkább az elején és csak ha nagy felesleged van, mondjuk 100 kiló feletti vagy.

2010. jún. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!