Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit legyek? (bővebben lent)

Mit legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Február óta életmódot váltottam és le is ment 11kiló,de 3napja 1 kilóval többet mutat az a fránya mérleg:( pedig ugyan ugy csinálok mindent. mit tegyek,h le tudjam tornázni a vissza kúszott 1kilót? ja és sportolok minden nap, 4km futok.
2010. jún. 28. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
nyugi, nincsen semmi baj, szerintem annyi az egész, h már hozzá szokott a szervezeted ehhez az életmódhoz...tornád idejét növeld 10-15 perccel...vagy akár csak fuss egy picit, és nyugi, le fog menni, esetleg lehet, h evés után mérted magad, vagy nekem olyan is volt, h nem volt egyenletes a talaj, és 56 kilót mutatott az 50 helyett...gondolhatod...aztán leraktam egy sima helyre, és akkor jó volt, szóval ezt próbáld meg azért...egyébként nagyon ügyi vagy, h 11 kilót sikerült fogynod, csak íyg tovább és sok sikert :)
2010. jún. 28. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ;)
2010. jún. 28. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, gondolom igen, attól is függ, hogy a ciklusodban hol tartasz. Mielőtt megjönne, 2-3 kilóval is lehetsz több, de az csak víz.
2010. jún. 28. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

ez is igaz...és ilyenkor kicsi bűnözhetsz is...mm mikor éppen megvan, mivel ilyenkor gyorsabban égeted a kalóriákat :D

legalább ennyi pozitívum van abban a kb. 7 naoban :P...

2010. jún. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!