Miért nem fogytam semmit?
#10: Nyilván amit megeszel, annak ki is kell jönnie valahol. A legjobb, ha ez minél rövidebb idő alatt történik meg.
Ha csupa olyan ételt eszel, amik serkentik az anyagcsere működését: pl. rostok, azaz rengeteg zöldség, olajos mag és folyadék, akkor nincs ezzel probléma.
Többek között azért sem hiszek a kalóriában, mert mindenki azt hangoztatja, hogy “1200-at KELL” enni egy nap. Nos: Ha nagyon durván elengedem magam, akkor sem tudok 950-nél többet enni. De ezt én nem úgy érem el, hogy koplalok és betegesen számolgatok, hanem úgy, hogy az étrendem kizárólag fehérjéből, rostból, zsírból és alacsony glikémiás indexű dolgokból áll.
Nem mellesleg pedig teljesen egészséges vagyok ezzel az étrenddel, a vérképem is 100%-ban rendben van, pedig a diéta előtt ezt nem mondhattam el magamról. A vas az egyetlen ásványi anyag, amit rendszeresen szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!