Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb módszer egy tinédzser számára hogy fogyjon?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom egèszsèges èletmòd meg ilyenek de van valakinek olyan módszere amivel gyorsan tudott megszabadulni a felesleges hàjtól? Annyira nem vagyok tulsúlyos kb 3-5kg-mal kellene könnyebbnek lennem. Valami tipp?

17/f

2018. dec. 17. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs életmódváltozás, nincs fogyás, ha van életmódváltás, van fogyás. Ha például az egész napos székben ücsörgős, telefonnyomkodós életforma helyett holnaptól egy építkezésen kéne egész nap talpon lenned, egész nap ásni, egész nap púpozott talicskákat tolni, sódert lapátolni, 12 órán át arra se érnél rá, hogy egyél, este hulla fáradtan elaludnál, mielőtt kirakod a vacsorádat, reggel tüdőd kihajta tekernél a biciklivel, hogy odaérj időre... akkor 30 kiló pluszt is leadnál, rohadt gyorsan. Persze tudom, hogy maradni fog a székben ücsörgős, telefon nyomkodós életforma, meg vele a felesleg is.

Kéne mondjuk rendesen biciklizni, hajtani naponta 10-15 km-t, emelkedőn is, aztán mikor jól elfáradva, megéhezve hazaérsz, nem kéne kirámolni a hűtőt. Amikor farkaséhes vagy, edd tele magad gyümölccsel, folyadékkal, ha azzal van tele a hasad, nem kívánsz már mást enni. Cukros dolgokat felejtsd el.

Egyébknt nem biztos, hogy jól ítéled meg, lehet, hogy semmi túlsúlyod nincs, annyi pont kell. Meg az is lehet, hogy jóval többet kéne fogynod. Magasságod? Súlyod?

2018. dec. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!