15kg fogyas 2 honap,6 honap alatt?
156centi vagyok, 60kg, lany. kb 1500-1600 kaloriat vinnek be. Hetente 4x edzenek(masfel, vagy 2 ora, eleg intenziv edzes). Ezzel 2 honap alatt mennyit fogyhatok? Illetve fel ev alatt latvanyos lehet a valtozas?
(Figyelek a feherjere is)
Egy gyors számolással megcsináltam(életkort nem tudok),hogy nagyjából 2200kalória kell neked természetes esetben így innen lejön 700kalória és edzésekkel még nagyjából 900-1000jön hozzá ami így eggyütt 1600kalóra mínusz naponta.
Egy kg nagyjából 7200 kalóriából áll így,ha robotok lennénk akkor 4nap alatt fogynál 1 kg-ot (de ez nagyban függ a genetikától),így szerintem nagyjából a 10kg a max amit letudsz adni "hájból",de ez nem lesz ennyi mivel a edzések miatt fogsz erösödni is és 4 naponta hipenő napokat kell tartani és figyelni a fehérje bevitelre(esetedben 85-110g/kg-onként)
Összesitve látványos eredményeket érhetsz el ennyi idö alatt és nagyjából 8kg mínusz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!