Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges az 5-6-7 kg mínusz...

Lehetséges az 5-6-7 kg mínusz 30 nap alatt így?

Figyelt kérdés

171 cm magas vagyok, 75 kg, 15 éve rendszeresen sportolok, tehát erős is az izomzatom, viszont felesleg is van rajtam. Augusztusban megyek nyaralni, és ott lesz az a pasi, akire elég régóta hajtok. :D Úgy gondoltam fogyok minimum 5 kg-ot (elég lenne), és önbizalommal teli indulok neki a nyaralásnak. :D

Holnap kezdem, és így terveztem:

Reggel eszek egy zsömlét, tükörtojást vagy valami ilyesmiket, délben egy kis leveset, és 5-ig zöldséget, gyümölcsöt, utána viszont már semmit! Mellette csak vizet iszom, és eljárok majd futni is a barátnőmmel. Szerintetek így letudom adni azt a kis felesleget? 30 nap alatt kellene, remélem összejön, nagyon elszánt vagyok. :D

2010. jún. 27. 19:54
 1/4 A kérdező kommentje:

leveset xD

levest akartam, bocs

2010. jún. 27. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos...ez valami 400kcal lehet összesen.
2010. jún. 27. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

szia

ez nagyon durva, szerintem nem nagyon jó

én most kezdtem új életmódba, kb3 hete.

három óránkét eszek, majdnem mindent (kivéve fehér kenyér, liszt)de kb negyed annyit amennyi belém férne. később összeszűkült a gyomrom, nem is tudok annyit enni. 4 kiló ment le eddig, remélem lesz több is.

ja igen és a sport is fontos!

Ja meg 4 liter vizet iszok

2010. jún. 27. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
15 éve sportolsz és ennyit tudsz csak a helyes étkezésről?Hát elég sajnálatos,mit ne mondjak. Olvasgass az oldalon a helyes táplálkozásról és a normális diétáról! És hidd el menni fog,de ne ilyen ostoba dolgot válassz!!! Ha nem találsz értelmes leírást a fogyókúrák témakörben,akkor leírom neked.
2010. jún. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!