Lehetséges az 5-6-7 kg mínusz 30 nap alatt így?
171 cm magas vagyok, 75 kg, 15 éve rendszeresen sportolok, tehát erős is az izomzatom, viszont felesleg is van rajtam. Augusztusban megyek nyaralni, és ott lesz az a pasi, akire elég régóta hajtok. :D Úgy gondoltam fogyok minimum 5 kg-ot (elég lenne), és önbizalommal teli indulok neki a nyaralásnak. :D
Holnap kezdem, és így terveztem:
Reggel eszek egy zsömlét, tükörtojást vagy valami ilyesmiket, délben egy kis leveset, és 5-ig zöldséget, gyümölcsöt, utána viszont már semmit! Mellette csak vizet iszom, és eljárok majd futni is a barátnőmmel. Szerintetek így letudom adni azt a kis felesleget? 30 nap alatt kellene, remélem összejön, nagyon elszánt vagyok. :D
leveset xD
levest akartam, bocs
szia
ez nagyon durva, szerintem nem nagyon jó
én most kezdtem új életmódba, kb3 hete.
három óránkét eszek, majdnem mindent (kivéve fehér kenyér, liszt)de kb negyed annyit amennyi belém férne. később összeszűkült a gyomrom, nem is tudok annyit enni. 4 kiló ment le eddig, remélem lesz több is.
ja igen és a sport is fontos!
Ja meg 4 liter vizet iszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!