Szerintetek kéne fogynia?
Nyilván ne szekálja, de elég sok fölös, terhelő háj van a kislányon, nem 1-2 vagy 5. Ráadásul gyorsan hízik és gondolom, nem sokat nő s nem kiemelkedően izmos, mert akkor a kérdező írta volna, hacsak nem teljesen aberrált a gondolkodása s azt nem tételezem fel róla.
Kit érdekel, hogy nem fiúzik? Nem a fiúk miatt kell egészségesnek lenni.
S azért az auschwitzi szint és a kislány közt lehet vagy 30-40 kiló különbség, nem ez a két véglet létezik. Igenis én nem nézném mosolyogva, hogy a kislányom 10, 20, majd még több fölös kilót cipel magán, nem lassítva a hízási tempón s bizonyára nem is mozog megfelelően.
Jobb életmód kéne neki, ha már eddig nem volt.
Én is 160 cm vagyok és 15 évesen 64kg voltam, nagyon rosszul éreztem magam, de nem nagyon tudtam, hogy mit csináljak. Probálgattam mindenféle diétát, aztán 17 évesen sikerült lefogynom. Most 53kg vagyok és még mindig van rajtam egy kis felesleg.
Szerintem beszèlegess vele, hogy ugye hízott mostanában elég sokat és kérdezd hogy érzi magát, persze ha nem akar fogyni és jól érzi magát ahogy van, akkor így jó neki és kész, de ha nem, akkor segíts neki sportolás elkezdésében és az étrende változtatásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!