Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt ez a reggeli?

Milyen volt ez a reggeli?

Figyelt kérdés
1 kifli + túrós-jaurtos krém + 2 virsli + tej
2010. jún. 27. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

A kifli attól függ, hogy teljes kiőrlésű-e vagy nem és mű cumi-e, vagy nélkülözi-e a mesterséges adalékokat. Tehát lehet egészséges is, meg nem is.

A túrós-joghurtos (?) krém jól hangzik, remélhetőleg minél kevesebb "E" található benne.

A virsli, hacsak nem házilag készített, egy mű dolog, nagyon nem jó.

A tej jó dolog.

5-ből 3 pontot adnék erre a reggelire.

2010. jún. 27. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
sokan azt hiszik hogy a virsli fogyokurás,de nem az!
2010. jún. 27. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem fogyókúrás :-)
2010. jún. 27. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

hol van a zöldség, gyümölcs?

azt nagyon hiányolom..

a virsli pedig tényleg nem egészséges, és nem is diétás.

a kifli (ha nem az a mű, fehérlisztes) akkor oké, a túrós krém is (szintén ha nincs telepumpálva E-számokkal)

a tej pipa!

2010. jún. 27. 11:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Zöldséget inkább délben szeretem, a gyümölcsöt pedig uzsonnának
2010. jún. 27. 11:05
 6/6 Cass90 ***** válasza:

Gyümölcsöt érdemesebb délelőtt enni - persze délután is lehet (legalábbis én nem értek teljesen egyet azzal , hogy de-gyümölcs, du- zöldség.)

A felnőtt szervezetnek meg nagyon kevés tejre van szüksége, abból nem kell túl sokat fogyasztani (bár nekem is vannak olyan időszakaim amikor nagyon megkívánom, és azért nem csak egy decit iszom -.-', )szóval... ez is csak egy nap reggelije, ha változatos, máskor több értékesebb tápanyagot tartalmaz akkor nem olyan vészes azért.

2010. jún. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!