Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek még, hogy 5 kg...

Mit tegyek még, hogy 5 kg lemenjen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvan a kevesebb kaja és a mozgás, de mégsem fogyok! A "versenysúlyom" 60-62 kg, akkor nagyon jól éreztem magam a bőrömben, 174 cm vagyok amúgy.

26 évesen szültem (2 éve), a szülés után rajtam maradt 5-6 kg, az nem akar lemenni!

Hetente 3-4 kőkemény aerobic órát végigcsinálok, ált. féladagokat eszem, nasizni nagyon keveset, nem iszom cukros löttyöket, nem eszem rágcsálnivalót egyáltalán (chips, ropi, mogyi stb), napi 2-3 l mentes vizet iszom és mégsem történik semmi!

25 éves korom előtt bármikor ehettem bármennyit és bármit, pl. éjszakai mekizés, minden este 1 tábla csoki, napi 2l cukros őszilé stb, mégsem híztam, max. narancsbőr formájában látszódott ;(

Szóval már nagyon el vagyok keseredve, 25 fölött tényleg le van írva egy nő...

2008. nov. 6. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy kenyeret, tésztaféléket és rizst mennyire szereted. Ezeket ha mással helyettesíted, akár teljes kiörlésű kenyérre, tésztával és rizzsel már alakulhat a dolog. A fehér lisztes kajákból ha rendszeresen eszel, csökkentsd az adagot. Ennyit tudok mondani, nem tudom segít-e. Én így csinálom.
2008. nov. 7. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen köszi, ezt is próbálom, csak sajnos már úgy megszoktuk a finomított liszt ízét, hogy elég nehéz leszokni róla :)

Amúgy lehet, hogy nagyon el vagyok savasodva és amiatt nem fogyok, vagy ez hülyeség? :)

2008. nov. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!