Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki nem...

Van olyan ember, aki nem szeret enni?

Figyelt kérdés
Most nem olyanokra gondolok, akik betegségből kifolyólag (pld. anorexia) nem szeretnek, vagy nem kívánnak enni, hanem egészséges emberekre. Szerintem nincs... Vagy legalábbis én még nem találkoztam ilyennel :))
2010. jún. 26. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát én imádok enni, ennél jobb már csak a repülés, motorozás meg.. 1-2 dolog :) kár hogy meglátszik rajtam, de egyszerűen, egy gasztronómiai orgazmussal ér fel pl egy jól elkészített hawaii csirkemell :D nyamm :D
2010. jún. 26. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Pl a Szorcsik H. Viki állandóan azt nyomatta, h ő nem szeret enni és nem is kívánja az ételt na ezt én nem hiszem el szerintem simán anorex volt, de más emberektől se nagyon tudom ezt elhinni mikor ezt mondják, mert a kaja működteti a szervezetedet az agyadnak is szüksége van rá ha nem eszek én általában nagyon mérges leszek és fáradt meg letört stb és igen akkor már örömet jelent ha bevágok egy levest! Egyébként meg senkit se tudok elképzelni póker arccal amint eszik, h jaj ne már enni kell mindjárt elsírom magam! Szerintem igenis jelenthet örömet a kaja ne de ez az én véleményem! Egyébként az anorexek is éhesek csupán az akaratuk rohadt erős és ezért nem esznek tudom miről beszélek egyszer már majdnem súroltam azt a kategóriát!
2010. jún. 26. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Előző: talán mert nem éheztetjük magunkat, hogy aztán rávessünk magunkat a kajája. Éhséget érzek nyilván, nekem is vannak kedvenc és utált kajáim, de nem nevezném élvezetnek általában. Vigyorogjak körbe körbe, hogy de jó, szalámis kifli?
2010. jún. 26. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
hát utolsó válaszoló elég szűk látókörű vagy tudod mit akkor sírjál azért mert enned kell! Egyébként az anorexes eset már jó 3 éve volt és akkor se kerültem kórházba meg semmi mert én már fejben láttam, h ez így nem lesz jó és saját magam küzdöttem le! És igen képzeld el, h mikor tök szar kedvem van, mert a gyomrom már jelzi, h éhes vagyok akkor igenis örülök annak, h van étel, de te ezt gondold csak kényszernek sőt mondok olyat viselkedj úgy, mint egy robot és egyél akkor amikor az előírva van, de még véletlenül se okoz ezzel magadnak örömet!
2010. jún. 26. 20:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes válaszokat :)
2010. jún. 26. 23:16
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Én pl. utálok enni....mert tudom,hogy hízok tőle.

Sírni tudnék a közös családi ebédeknél,mikor látom,hogy mindenki zabál,és nekem is ennem kell....Szóval igen én ilyen vagyok....

2010. jún. 27. 20:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Te sajnos akkor a "nem egészséges" kategóriába tartozol :((

Én az egészséges emberektől kérdeztem. De azért köszi a válaszod.

2010. jún. 27. 21:45
 18/19 anonim válasza:
szerintem nincs olyan .
2016. máj. 15. 19:03
 19/19 anonim válasza:
Én sem szeretek enni. Nagyon kevés étel van, amit megeszem. Én is csak azért eszem, hogy ne korogjon a hasam, meg azért túléljek valahogy. :D Van amikor egyáltalán nem kívánom az ételt, akár hónapokon keresztül és csak kényszerből eszem. Ritka, hogy azért táplálkozzak, mert az örömforrás Számomra.
2016. szept. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!