Kb mennyi idő lenne lefogynom 4 kilót?
165 cm vagyok és 54 kiló,de szeretnék 50 kiló lenni
Van egy kis felesleg a hasamon meg a combomon.
Elkezdtem edzeni meg kicsit oda figyelni arra hogy mit eszek.
Szerintetek mennyi idő lenne?
Vagy mivel tudnám ezt felgyorsítani?
16/L
Kb egy-kèt hónap ha ügyes vagy.
Főleg a kcal a lényeg és hogy kevés cukrot egyél.
De ne koplalj, mert akkor raktározódó módba fogsz kapcsolni amitől vagy hízol, vagy rosszat teszel vele.
Normal tartomanyba esik a testsujod a magassagoddal
Nem kell fogynod
De ha meg is igy latod akkor sport es dieta
Igen, 1-2 hónap, ha ügyes vagy. Ha mozogsz, az gyorsít, de heti 1 kilónál akkor se fogyj gyorsabban (az első hét nem számít), mert az már árt az izmaidnak és az anyagcserédnek.
Az anorexiával elég felelőtlenség így a semmiből jönni, simán lehet rajta pici felesleg és simán lehet totál immunis eme mentális betegségre. Koplaló embereket is láttam már, akiknek abszolút esélyük sem volt az anorexiára. A kérdező bizonyára egy pici fölös hájat akar leadni, mert nem elég izmos hozzá, hogy ilyen számokkal pont jó legyen.
Mivel jó a súlyod, az egészséges(ebb) táplálkozás és az edzés jó lesz. Lehet, hogy nem leszel 50 kiló, de jobban fogsz kinézni, ha izmosodsz.
(BTW én kb. ekkora vagyok, mint te, voltam pár kilóval kevesebb is, de nem volt valami szép. Az ismerőseim aggódni kezdtek, hogy biztosan beteg vagyok...)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem,szó sincs anorexiáról,tényleg csak egy pici felesleget szeretnék lerázni magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!