Hány kilót lenne érdemes lefogynom? [167 cm, ~60 kg]
Körte testalkat vagyok. Két éve 70 kilóról lefogytam 56-ra, ami sikeresnek mondható volt, ha egy szempontot nem veszünk figyelembe: kb C-s méretről kisebb B-re apadtak a melleim. Most mindenképpen le akarok fogyni még erről a ~60-ról, mert nem vagyok megelégedve magammal, többnyire a combjaimmal. 52-54 kg-ra gondoltam, de félek, nem maradna semmi a felsőtestemből... Mivel nincsen helyi fogyás, mindenhonnan fogyok ugye és leginkább onnan. :\ Eléggé kétségbeesett vagyok, fogalmam sincs, mi legyen, mert ez így nem maradhat tovább.
Mennyi kilót lenne érdemes leadom? Mennyire érné meg feláldozni a felsőtestemet a combjaimért, hátsómért, csípőmért?
Ó, továbbbá arra gondoltam, fehérjében dús ételeket fogok enni -pl. túró-, hátha akkor... Vagy én már nem is tudom.
* B-s melltartó is inkább a széles hát miatt kell.
Széles hát miatt nem kell nagyobb kosárméret, max körméret. A körte alkat egyébként pont, hogy felül keskeny, kicsi mellekkel.
Szerintem maximum 55-ig menj le. 55-57 kg teljesen korrekt lenne ehhez a magassághoz.
0 kilót lenne érdemes lefogynod.
Mindenki tudja, hogy a cicikből fogy az ember legelőször. Ez van.
"B-s melltartó is inkább a széles hát miatt kell."
A betű a kosárméretet jelöli, a hátméretet a szám adja.
Mi lenne, ha inkább megbarátkoznál azzal, hogy körte vagy? Azon változtatni úgysem tudsz. Az ilyesmin mások nem problémáznak annyit, őket nem is érdekli, milyen az alkatod, te nagyítod annyira fel a problémát.
Erősíts felsőtestre és öltözz körtéknek megfelelően, ha optikailag javítani akarsz a dolgon.
Köszönöm a válaszokat! :) Én nem pontoztam le senkit, szóval ne vádolj meg ilyenekkel... A véleményeteket tiszteletben tartom, mivel én kérdeztem rá, ti meg csak elmondtátok.
Szerintem azt a választ fogom megfogadni, ami olyan 55 kilót mond, mivel a mai napon elkezdtem futni és sétálni levezetésként. Remélem, így a fogyás elosztása kedvezőbb lesz. :\
A fehérje hízlal? Én erről még soha nem hallottam igazából. Mindenesetre akkor is fogok túrót enni, mert szeretem is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!