Hány kilót lenne érdemes lefogynom? [167 cm, ~60 kg]
Körte testalkat vagyok. Két éve 70 kilóról lefogytam 56-ra, ami sikeresnek mondható volt, ha egy szempontot nem veszünk figyelembe: kb C-s méretről kisebb B-re apadtak a melleim. Most mindenképpen le akarok fogyni még erről a ~60-ról, mert nem vagyok megelégedve magammal, többnyire a combjaimmal. 52-54 kg-ra gondoltam, de félek, nem maradna semmi a felsőtestemből... Mivel nincsen helyi fogyás, mindenhonnan fogyok ugye és leginkább onnan. :\ Eléggé kétségbeesett vagyok, fogalmam sincs, mi legyen, mert ez így nem maradhat tovább.
Mennyi kilót lenne érdemes leadom? Mennyire érné meg feláldozni a felsőtestemet a combjaimért, hátsómért, csípőmért?
Hát akkor nem kell félnem, mivel eddig is mozogtam, de ezentúl még jobban beleépítem a sportot a mindennapjaimba. ^-^
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!