Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Kb fél éve 60kg voltam és családi okok+suli miatt rengeteget idegeskedtem és majdnem 10kg lement mostanra!Nem voltam kövér de a hasam mindig is problémás terület volt ezért is edzettem régebben napi 2 órát.Persze abban a fél évben nem is sportoltam szinte semmit.Most 52 kg vagyok és 169/cm és eszek rendesen csokit,kenyeret,tésztát mindent ami elvileg hizlal de csak tovább mennek le a kilók...Már nem szeretnék fogyni mert ha azt mondom 52 kg vagyok mindenki azzal jön hogy az nagyon kevés!De nem látszik hogy annyi vagyok szóval van mellem és a hasam majdnem ugyanúgy megmaradt!Mit csináljak?2010. jún. 26. 11:20
2/3 anonim válasza:
kezdj el sportolni:) majd izom formájában felszeded szépen. egyél sok tejterméket meg husit salival stb.
3/3 anonim válasza:
menj el szakértőkhöz, akik felírnak neked olyan ételeket, amik egézsségesek, mégis hízlalnak, itt-ott, ő segíthet megfelelő sportot is választanod. semmiképp se hagyd így, mert ez tényleg nagyon kevés, és ha már téged is nagyonzavar, az nagy gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!