Mit csinálok rosszul hogy nem fogyok?
184Cm vagyok és 105Kg
2hete kevesebbet eszek és minden nap biciklizek másfél órát 1000-1500kalóriát dolgozok le de semmi eredmény
1. Lehet, hogy még a "kevesebb" is túl sok.
2. 90 perc biciklizés messze nincs 1000-1500 kcal.
3. Lehet, hogy valamilyen betegséged van.
1,Szerintem nem túl sokat eszem.Ezt kajálom reggel 2 szelet sonkás kenyér,ebéd:Amit anyu főz pl pörkölt (Nem hatalmas tálat vágok be) vacsi:Répa,főtt tojás
2,Annyit ír a bicikli mutatója
3,Nem tudok róla hogy betegségben szenvednék
Mondjuk a sonkás kenyér és a pörkölt tényleg nem túl diétás, de az étel mennyisége meg elég kevés. Amúgy nem lehet, hogy mégis fogytál, csak ugye az izom nehezebb, mint a zsír. A centiket is nézd majd. De ha nem látsz változást, akkor...
Iszol cukros üdítőket? Vagy csak vizet?
Kérd meg anyukád, hogy leginkább halat és csirkét csináljon, ezekben van a legkevesebb zsír, köretnek pedig salátát, párolt zöldségket egyetek krumpli vagy rizs helyett.
Kenyér helyett próbáld ki az Abonettet, a puffasztott rizst és búzát, a barna kenyeret, stb.
Mindenesetre a háziorvossal is érdemes lenne konzultálnod, egyrészt segíthet tippeket adni, másrészt, hogy kizárjátok annak a lehetőségét, hogy betegség miatt nem tudsz fogyni/amiatt híztál meg.
Iszom cukrosat de az szerintem nagyon kevés (1héten 1db 250mles Hellt).Egyébként csak csapvizet iszok illetve nagyon ritkán ásványvizet.
Az orvos miből tudná megmondani hogy esetleg betegség miatt nem fogyok?
Valószínű csinál egy vérvételt, vagy beutalhat máshová, ha más tüneteid is vannak.
Pl: nincsnenek menstruációs problémáid, hangulat zavaraid, erőteljes szőrösödés, fáradékonyság, hajhullás, stb?
Bocs ezt nem írtam.
Fiú vagyok.
Erősödött szőrösödében mire gondolsz?Mert például az arcomon van szőrzet mert növesztem.A lábamon is van de nem olyan nagy mértékben a kezem meg szinte alig szőrös
Köszi a segítséget!
Holnap elnézek az orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!