Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul hogy nem...

Mit csinálok rosszul hogy nem fogyok?

Figyelt kérdés

184Cm vagyok és 105Kg

2hete kevesebbet eszek és minden nap biciklizek másfél órát 1000-1500kalóriát dolgozok le de semmi eredmény

2011. szept. 13. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2 hét alatt még ne várj csodákat. Szerintem nincs semmi bajod, és lehet, hogy fogytál is már 1-2 kilót csak nem veszed észre.
2011. szept. 13. 17:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, velem volt már olyan, hogy nem akart beindulni a fogyás, bár nekem nagyon jó az anyagcserém, de így is egy hétig egy grammot nem fogytam, aztán beindult. A táplálkozáson meg változtass, egyél ötször-hatszor kis adagokat, sok fehérjét, és minőségi szénhidrátokat, de abból sem egetrengetően sokat (pl. barna rizs, barna kenyér, gyümölcs, zöldség, zabpehely). Lehet, hogy azért nem fogysz, mert annyira belassult az anyagcseréd a drasztikus táplálékmegvonástól, hogy "takaréklángon" ennyit fogyaszt, amennyit te beviszel. Ki tudja. Azért az orvost látogasd meg.
2011. szept. 13. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!