Hány kg-ra kéne lefogyjak, ha utána izmosodni szeretnék, kockahasat? 61/l
Sziasztok!
155cm vagyok és 60kg. Mióta az eszemet tudom, sportolok valamit, de sokat is eszem emellé. (Szóval van izmom is, kemény a hasam, csak itt is van kis háj, meg a combomon, fenekemen, karomon.)
Tehát először le kellene fogynom, szalkasitani. És utána izmot felszedni. Kb. hány kg-ra kellene lefogynom? 45?
Ezt lehetetlen ez alapján megmondani. Van, akinek ilyen BMI mellet már rég kockahasa van. Az én BMI-m példul egyel több, mint a tied, és szépen látszik minden kocka. Igaz, elég alacsony tzs mellett. És nekem a hasrol megy le mindig először a zsir (már csak a combomon van valamennyi) Viszont te semmit nem irtál a testzsirszázalékodról. Azt irtad ugyan, hogy van izom, de ez elég tág fogalom, mert valamennyi izom mindenkin van :) Az, hogy sportolsz valamit, miota az eszedet tudod, szintén nem jelent sokat ....
És ahogy előttem is irták, ez erősen genetika függő, hogy kinek honnan milyen sorrendben megy a zsir. Egy biztos, ha kellően alacsony tzs-re lemész (mondjuk úgy 10 alá), akkor akármilyen szerencsétlen a genetikád, kockahasad lesz :D
Miért olyan fontos neked a kockás has? Fitness modell szeretnél lenni? Nőknél egészséges testzsírszázalék mellett nem nagyon látszanak a kockák, de ettől még lehet valakinek bombaalakja.
Lefogyhatsz 45 kilóra, de utána meg majd jön az a kérdés, hogy miért tűntek el a melleid, meg miért maradt el a menzeszed...
Igen először fogyj le vékonyra, majd tömegelj, de izmot szedj fel ne zsírt.
Ezt nem lehet kgban megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!