Diéta abbahagyasa?
Augusztus óta diétázom, azóta 66-67kgrol lefogytam 61-62kgra. Az a baj h koplalással fogytam le. Ha abbahagynám a diétát és újra rendesen ennék(kb 2000kcal/nap) akkor visszahiznám? Inkább ne hagyjam abba és maradjak a napi max 1500kcal-nal(de inkább 1200-1300szokott lenni)?
170cm vagyok, 16 éves kor alatti, lány.
Ezt hagyd abba szerintem.
Egyél 2000et.
Fokozatosan növeld a kereted és úgy nem fogod vissza hízni...
Remélem legalább is.
Biztos nem lehetsz benne, mivel a koplalás lassítja az anyagcserét.
De veszélyes is, egészségügyileg is szóval hagyd abba, de írj nyugodtan ha van kérdésed, megválaszolom
Az energiamegmaradás törvénye sosem avul el...
Kérdező, szerintem kicsit óvatosabban emeld, ne hirtelen, s figyeld a súlyodat, mit csinál hosszabb távon. 2000 kcal is olyan kevés, hogy gyorsan nem tudsz hízni vele, de ha még fogyni akarsz, akkor persze deficitben kell enned.
Nem lehet tudni, mi lesz, csak az tény, hogy ha nem eszel többletben, nem tudsz visszahízni semmit. De ha csak enyhén, nem sokáig koplaltál és olyan a szervezeted, akkor simán visszagyorsul az anyagcseréd és kész. Ismertem olyat, aki jóval többet koplalt le, visszatért a régi étrendjéhez és nem hízott vissza, mert odafigyelt s ha néha feljött 2 kiló, újra leadta (kivéve, amikor izomban jött fel, az a koplalás után kevés volt neki). De elég sokáig kellett ügyelnie, nem ez a jó módszer, ugye. De ki lehet heverni, ha nem csináltad túl keményen, túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!