Biotech Usa Super Fat Burner tényleg ennyire rossz lenne mint ahogy itt olvasom? Katt.
Szereted a nyilván szót, mondjuk én is.
Nyilván nem létezik fogyasztószer s a zsír attól ég, hogy kalóriadeficitben eszel.
Rengeteg káros dolgot forgalmaznak s rengeteg egyértelműen hatástalant is, szétnéztél már ebben a világban???
Vehetsz ilyen márkájú értelmes dolgokat is, a zsírégetők nem ide tartoznak, bár valami minimális dolgot lehet, hogy csinálnak, azt nem zárom ki, de nem fogysz tőlük, mert az nem így működik.
Mert itt fegyelmezetlen, tudatlan emberek akarnak csodaszerektől álomalakot.
Nekem a Sciteces Revex jött be.
Diétában energetizál és régebben még tartalmazott szinefrint, ez pedig az éhségérzetre hatott.
Jó cuccok ezek, segítik a diétában visszavett ch hiányt.
3as, nagyon okos lehetsz. Én egészségesen táplálkozom, mozgok és nő a súlyom, mivel tömeget növelek. Viszont a kalória szufficit miatt nem csak izom jön, hanem zsír is. Szerinted ha nem vagy deficitben, akkor miért csökkenne a zsírtömeged?
Super fat burner csak hozzá ad kicsit a dolgokhoz, mozgás és megfelelő étrend nélkül ez sem ér semmit. Itt sokan azért írnak rosszat róla, mert azt hitték, ha ugyan úgy esznek mint eddig, de mellé letolnak 2x2 tabit, akkor fogyni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!