Várpalotán tényleg ennyire rossz a helyzet ahogy írják?
Mi évek óta itt élünk, munka miatt költöztünk a keleti országrészből. Az albérlet még mindig olcsóbb, mint fehérváron, veszprémben, munka viszont van, ellentétben a keleti régióval. Honnan veszed hogy rossz a helyzet? Mi a rossz? Mire vagy kíváncsi konkrétan?
Honnan költöznél?
nem mernek ki menni? én nem ezt tapasztalom, meg nem ezt hallom :) rendőrök is rendszeresen járnak péntek szombat esténként, illetve a bulizó fiataloktól se úgy hallom, hogy bármi probléma lenne.
Ez vicces kicsit, azért (már ne haragudj meg) de itt sokkal jobb a közbiztonság mint kelet magyarországon. mint írtam éltem ott hosszú hosszú évekig, és össze sem tudom hasonlítani a kettőt. Míg ott mindennaposak voltak az atrocitások, akár az utcán/iskolábn/buszon stb, itt semmi ilyet nem tapasztalok, sose volt még sem betörés, lopás, rongálás sem nálunk sem a környezetünkben nem hallottam ilyenről.
Szerintem itt a gyakorin a tini fiatalok mondhatják hogy de sz* mert itt nincsennek olyan bulik mint a balcsi parton :) viszont továbbra is azt tudom mondani, hogy minden van ami az élethez kell, két megyeszékhely 20perces távolságon belül, rendszeres buszjáratok, munkalehetőség. Én nem bántam meg hogy ott hagytam kelet-Mot, és idejöttem . De ezt csak az értheti meg aki onnan jött, és tudja mi a helyzet arrafelé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!