Sikerül fogyni majd?
Most ráálltam a napi 5-6 kis étkezésre.Próbálok leszokni a kalóriaszámolgatásról is,de még most ellenőriztem a napi bevitelem..1200 kcal körül volt.
Mellette 26km biciklizés,és 4km gyors séta.Pár napja csinálom ezt.Előtte összevissza,de 600-800 kcal körül ettem. Tudom,nem jó,de mégis sokat fogytam így régebben.De ennyi kaja mellett is tornáztam 2-3 órát naponta,de akkor se ment lejjebb a mérleg nyelve.Most meg...mintha nagyobb lenne a hasam,pedig kb. ugyanannyi zöldséget eszek,mint előtte,csak most már szénhidrátot is fogyasztok,pl. teljeskiörlésű kenyér, zabpehely, puffasztott búza, ilyenek. Tegnap felpuffadtam,nagyon meglepődtem +10cm-rel voltam szélesebb hasban.Vegyek puffadásgátlót vagy ezzel már elkezdődött a hízás?
Annyira igyekszem,hogy egészséges étrendet alakítsak ki,amiben minden szükséges tápanyag megvan,és ne is legyen túl sok kcal,meg mozgok mellette.Tudom,hogy az izomnak is van súlya, de mi lesz most?Nem tudom,helyes-e erőltetni ezt az 5-6 étkezést,mert valójában én nem kívánok sok kaját.
első vagyok:
Fontos, hogy meg legyen az az 5-6 étkezés, álljon csirke pulykahúsból és zöldségekből, teljes kiörlésű termékekből. A puffadást pedig pontosan így lehet megakadályozni. A helyes kalóriabevitel ugye 2000 kcal és, ha sokat sportolsz mellé - és helyesen - akkor bizony simán sokat lehet evvel fogyni, ha pedig téged megnyugtat, hogy kevesebbet ettél aznap - a tudat fontos! :) - akkor egyél inkább 1600-1800 kcal-nyi ételt :) Meglesz az eredménye és ne várd, hogy hamar lemenjen a felesleg, ahhoz hogy tartósan fogyj, meg kell változtatnod az életformád egy olyanra ami neked is "fekszik"... és megtarthatod a súlyodat. heti fél kg vagy 1 a természetes fogyás.
Sajnos benne van, hogy visszahízod, a 600 kalóriás éhezés nem volt egy jó ötlet.
Viszont... ha a leírtak mellett nem fogysz, ki kéne vizsgáltatnod magad, cukor, pajzsmirigy (fogamzásgátló?), mert ezek mellett nem fogsz tudni lefogyni, ha esetleg gond van, bármit teszel.
Ha papírod van róla, hogy egészséges vagy, akkor viszont valamit nagyon rosszul csinálsz, változtatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!