Hogyan sikerül egyes embereknek rövid idő alatt rengeteget fogyni?
Mostanában több olyat is láttam a környezetemben, hogy 1-2 hónap alatt akár 20 kilót is fogyott valaki.
Ez fizikailag hogyan lehetséges?
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem!!
Én 6 hét alatt fogytam 12 kg-ot. Várom mikor lassul le :)
Amúgy nekem szerintem a szoptatás segít rá. Amúgy 1200-1400 kalóriát eszek, és 40 percet aerobikozok naponta.
Erre én is kíváncsi lennék.
A nagy súlyból gyorsan lehet fogyni... az is hü1yeség.
Nekem nagy feleslegből általában egy hónap alatt sikerül 2-3 kg-ot fogyni, hiába koplalok és tornázok.
Azért nem véletlen ám, ha valakinek sikerül sokat felszedni, általában nem ok nélkül történik.
Első vagyok. Én 100 Kg-ról indultam. Aki nem fogy, az valamit rosszul csinál. Vagy hormonproblémái vannak aminek utána kell járni.
Nekem nagyon szar az anyagcserém, de én is fogyok. És fogytam máskor is.
Amit tanácsolni tudok, az a kalóriaszámolás, és a kajanapló. 1 héten keresztül le kell írni minden falat kaját, és a kalóriatartalmát. Meglepő eredmények születhetnek, ha nem felejtjük ki a cukros teát, az 1 falat husit, az 1 szelet szalámit, a gyerek maradékát sem amit megeszünk, vagy megiszunk.
Sokan azt hiszik hogy húú mennyire keveset esznek, aztán kiderül hogy mégsem.
A másik, hogy nem szabad koplalni. Azzal csak azt érjük el hogy nehezebben indulnak meg a kilók.
És nagyon fontos még a mozgás. Nem a séta, hanem az intenzív mozgás legalább fél óra 40 perc/nap. (A séta is jobb mint a semmi, de a zsírégetést nem igazán segíti.)
Ha megáll a fogyás kicsit emelni kell a kalóriabevitelt. 2-300 kalóriával.
Az hatásos ha edzöteremben van 40 perc intenziv gyaloglás, 20 perc bicikli meg egy kis gépezés mellé? Ez heti 5 nap, hétvége pihenö + néha esténkén 1 ora séta...
Diétázni mellé sajna nem tudok,csak kevesebbet enni,ill. van ez a Well Mix italpor amit evés helyett szoktam álátaában vacsira.
Attól függ mit szeretnél. Ha izmosodni, alakulni, akkor jó. Ha 5-6 kilónál többet leadni akkor gyaloglásból lassan át kellene váltani kocogásba. A pulzusszámot 120-140 között kellene tartani legalább 20 percig, ez a zsírégető mozgás lényege.
Diétázni miért nem tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!