Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cél 2 hét alatt minél...

A cél 2 hét alatt minél többet fogyni! Muszáj lenne, akár a vízből, izomból bármivel. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 10:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem 60 kilóra akarok lefogyni hanem amennyit ez idő alatt tudok.

Kedves utolsó, szomorú, hogy ennyi empátia sincs benned, hogy a padlón fekvőbe még egyet belerúgsz. A helyedben elgondolkodnék azon, hogy kikkel szemétkedek.

2018. okt. 30. 11:32
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Ha gyermeked van, főleg ne akard tönkretenni magadat. A durva koplalás (bármennyit eszel, ha nagy a deficit, akkor keményen koplalsz, márpedig a gyors fogyás csak nagy deficittel megy, ha megy) nagy sokk a testnek és bizonyára nem is tudod megcsinálni azt, amit én is írtam volna, ha meg nem előznek: napi SOK óra edzés evés nélkül vagy minimális evéssel. De ha extrémsportoló lennél, akkor sem bírnád 2 hétig s ha mégis, gondolom, kórházban ápolnának utána és hónapokig gyúrhatnál, hogy az izmaid egy részét visszanyerd... Nem kell ez neked, hidd el.

Kb. tuti, hogy max. pár kilót fogysz, az pedig ekkora súlyból semmi se.

Igenis életmódváltás kell, kitartás és türelem. Nagy problémák esetén, ahol tényleg nem fogysz igen kevés evéssel sem, szakember. De kalóriadeficitben kivétel nélkül mindenki lefogy, hacsak nem hiszünk a fényevő gurukban... A haláltáborokban sem maradt senki sem hájas, az éhezők között sem, sehol. Nincs az a betegség, ami fényevővé tesz, de olyanról már hallottam, hogy a test megbolondul s mindent előbb áldoz be, mint a zsírraktárakat, na egy ilyen embert nagyon sajnálok.

2018. okt. 30. 11:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, a rosszindulatúak meg várják a karmát serényen.
2018. okt. 30. 12:36
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Téged már úgy látjuk, elért a karma XD
2018. okt. 30. 13:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Ha

ha

ha

2018. okt. 30. 13:33
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
gyanta/borotva mindenhova, az is lehet néhány deka, főleg hajad. körömvágás
2018. okt. 30. 13:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. okt. 30. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Én 130 kilóval kezdtem diétázni. Az első hónapban lement 8 kg.

Ez ahhoz segített hozzá, hogy nagyon lelkes lettem, akárki akármit mond, ekkora súlynál is látszik a 8 kg, és a ruháimon meg pláne éreztem. A siker erőt adott ahhoz, hogy végül 2 év alatt majdnem 50 kilótól szabaduljak meg (nem jött vissza azóta sem, vagyis 5 éve).

Ezért megértem, hogy két hét alatt szeretnél valami eredményt elérni, mert az motivációt biztosítana a továbbiakhoz. De sajna csodaszer/csodarecept nincsen, bár lenne...

Én annyit csináltam, hogy összeállítottam magamnak egy 1300-1400 kalóriás étrendet. Elhagytam a cukrot és a fehér lisztes dolgokat, édességeket. Ha édességre vágytam, ettem egy negyed tábla 70%-os étcsokit, zabkását, fehérjeturmixot, valami házi sütit vagy gyümölcsöt, de a kalóriakeretemen belül.

Emellett elkezdtem mozogni, eleinte NAGYON rühelltem, de aztán azt találtam ki, hogy nincs filmnézés, csak ha szobabiciklizek közben, és ez be is vált. Heti 4-5 alkalommal 40 perc.

Szerintem ha ehhez tartod magad, az első hónapban lemegy rólad akár 5-6 kg is. Idén még akár 8-10 kilóval is kevesebb lehetsz, ami nagyon jelentős, egészségügy és külső szempontjából is.

Erre koncentrálj, és hajrá! Én drukkolok neked :)

2018. okt. 30. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Vidd le a ch-t 1/0.5 grammra testsúlykilónként az is lassú felszívódású legyen. Emeld a fehérjét, vegyél tejsavó, vagy marhaproteint. Éhségrohamokban ezt idd.

De a fenti betegségek együtt járnak pajzsmirigy alulműködéssel.

Nézess t3, t4, TSH, antiTPO, reverzT3 hormonokat, akar magánban is.

2018. okt. 30. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:
80%

2 hét az semmi. Olyan diétát válassz, amit tudsz tartani hosszú távon.

A betegségeid miatt mindenképpen kérj segítséget. Egy normális dietetikus pontosan tudja, hogy a te problémáddal milyen étrend lenne jó. Sőt, a megfelelő étrend nemcsak a fogyásban, hanem az egészségi problémán is segíthet.

Szerintem ez nem olyan, amit tök egyedül meg tudsz csinálni, vagy gyakoris étrend tanácsok alapján. Szóval ha komolyan gondolod, akkor menj el egy dietetikushoz.

Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de pont azért ne menj bele már mindenféle hülye, csoda diétába, hanem csináld komolyan.

2018. okt. 30. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!