Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cél 2 hét alatt minél...

A cél 2 hét alatt minél többet fogyni! Muszáj lenne, akár a vízből, izomból bármivel. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 10:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne legyé' hülye!
2018. okt. 30. 10:48
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ha az eddigi életed során ráértél volna lefogyni hatszor is, ne akarj 2 hét alatt csodát tenni. Valami reálisabb célt tűzz ki.

Akármi miatt is szeretnéd, gondolom fontos annyira az az esemény, hogy ne azzal teljen el, hogy fél percenként elájulsz az éhségtől, vagy állandóan csak a korgó gyomrodon járjon az eszed.

Persze azt se mondom, hogy hagyd a fenébe, életmódot váltani bármikor el lehet kezdeni, csak épp 2 hét múlva még nem lesz tőle látványos változás. Előbb kellett volna gondolkodni.

2018. okt. 30. 10:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Esetleg valamilyen tanács? A károgást hagyjuk a keleti világ ópiumának.
2018. okt. 30. 11:00
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Tanács megvolt. Ne legyél hülye.

Most komolyan azt hiszed, segíteni fogunk megölni magad?

2018. okt. 30. 11:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Édesem, 164 cm vagyok 95 kilóval, ha egy hónapig nem eszem akkor is életben maradok... legtöbbje víz és zsír, amit az IR és a PCOS miatt szedtem fel. Nem eszem de nem is mozgok. De lesz kettő hetem amikor le kell fogynom és most már nem érdekel, hogy hogyan.
2018. okt. 30. 11:09
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Láncfűrésszel itt-ott lefaragod a felesleget. 😂
2018. okt. 30. 11:09
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem eszel semmit,és napi 12 óra hegyi futás .

Írd meg, milyen volt:)

2018. okt. 30. 11:11
 8/20 A kérdező kommentje:

Értsd jól:

El vagyok keseredve és muszáj ezt megcsinálnom mert elegem van a semmit nem érő diétákból meg az egyéb bullshitekből. Reggel 6 és este 8 közt dolgozom, a gyerekemet egyedül nevelem, közben nem eszem, semmilyen segítségem nincs. Nekem ne gyertek az életmódváltással, több energiát égetek el és kevesebbet viszek be mint bárki. Szóval ne szívassatok lécike.

2018. okt. 30. 11:11
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

95 kilóról 2 hét alatt akarsz 60 lenni?

Vagy szerinted akkora különbség lesz, ha nem 95 leszel, hanem 91? És akkor most számold ki, hogy az a 2 kiló hetene úgy megy le, ha nem eszel semmit, de mellette edzel mint állat.

Pcos és egyebek mellet nem fogsz egyik napról a másikra lefogyni.

Sajnos ismerős a probléma. Tavaly benne voltam egy fogyi csoportban. Senki nem tartotta úgy az étrendet, naponta szorgalmasan csináltam a tornát. Két hónap után sírva léptem ki. Mindenki más fogyott, volt aki 12 kilót, volt, aki 7-et. Én 3 kg-ot!! Úgy, hogy se egy csokit, se egy sütit, semmilyen kilengést nem engedtem magamnak.

Na ennyit arról, hogy két hét alatt akarsz fogyni pcos-el.

2018. okt. 30. 11:14
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

"Nekem ne gyertek az életmódváltással"

Szomorú hogy egy ilyen tudatlan embernek gyereke van.

Ha szeretnéd, én szívesen vilagositom fel a gyerekeid az egészséges eletmodrol:)

Viszont neked ha beteg vagy, gyógyszereket kell szedned, edzened és a te betegségedhez megfelelő diétát kell követned.

2018. okt. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!