Mitol fajhat a fejem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban elkezdtem egeszsegesebben taplalkozni. 190cm vagyok es 120kg. Szenhidratot eszek reggelire ( 60gramm zabot altalaban, 30gramm feherjevel nyakonontve ). Ebedre tojast zoldsegeket hust halat, vacsorara sovanyturo + joghurt. Eddig egeszsegtelen eletmodot folytattam, gyorskaja, napi 4-5 energiaital... Udito, semmi viz. Ez megy kb 6 eve. Azelott edzettem, de elegge rossz iranyba indult a testem es a kozerzetem is rament. Ekkor dontottem el, hogy lefogyok. Nagyon faj a fejem ket napja, pedig viszek be szenhidratot... Mi lehet a gond? A zab lassufelszivodasu, elvileg jol kene erezzem magam. Lehet a sok szemet kajara allt be a szervezetem? Segitsetek legyetek oly szivesek! 25/F2018. okt. 25. 20:03
1/6 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki privatban par fogyokurazasi jo tanaccsal el tudna latni, azt megkoszonnem. Hosszabban is kifejthetitek, nagyon szivesen vegigolvasom!
2018. okt. 25. 20:06
2/6 anonim válasza:
Mennyit eszel? Amiket írsz, azokban nagy eséllyel igen kevés a kalória számodra. Fehérje, ami részben sovány, pedig a legzsírosabb húsokból sem tudnál elég energiát nyerni, ha hanyagolod a szénhidrátdúsabb ételeket. 60 gramm zab semmi se egy nagyobb energiaigényű embernek... Éhezve sokunknak fájhat a feje.
De persze a drasztikus életmódváltás eleve okozhat gondokat, szóval ha eddig mondjuk napi jópárszáz gramm ch-t vittél be, most pedig 80-at, nem csoda, ha rosszul bírod. Tudod a jelenlegi makróidat?
3/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy keveset iszol?
Azért üdítőből sok legurul, míg vízből azért annyira nem legalább is nálam...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igy soha nem szamoltam utana a makroimnak. De igen, lehet tul keveset eszek, drasztikus volt a valtozas? Hmmm, kiprobalom h egy nap tobbet eszek ( nem bezabalok ). Igen uditobol lement hat liter, vizbol masfel. Kiprobalom ezt is. :)
2018. okt. 25. 20:49
5/6 anonim válasza:
Ennyiből egy orvos sem tudja megállapítani. Először is naponta legalább 2 liter folyadékot kell bevinned a szervezetedbe. Az energiaitalokat felejteni kell, mert a koffein megemeli a vérnyomást. Érdemes beszerezni egy vérnyomásmérőt, mert a fejfájás egyik oka lehet magas vérnyomás is. Kérdés az is, hogy mióta tart ez az életmód váltás (mert ez is a homályban marad), ugyanis az is lehet, hogy leesett a vércukor szinted, ami szintén okozhat fejfájást. Viszont a mostani gyors időjárási frontátvonulásoknak is lehet a hatása.
6/6 anonim válasza:
A hirtelen szénhidrátcsökkentésnek lehet ilyen tünete, nálam is volt kb. 3 napig. A zsírbevitelt emelhetnéd, valamiből kell energia. És számold a makrókat, nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!