Mitől fájhat mindig a fejem? 18/F
Mire utalhat az, ha valakinek sokat fáj a feje? Migrén lenne?
Igazából az az érdekes, hogy csak akkor szokott fájni a fejem, amikor be kell menjek előadásra egyetemre. (Heti 3-4 alkalom)
De kivétel nélkül mindig fáj olyankor. Amikor már a buszra felülök, már érzem hogy elkezd sajogni. Amikor már teremben ülök, egyszerűen elviselhetetlen. Mindenhol fáj, a szememtől a tarkómig egészen mindenhol. Sőt, néha már a nyakamra is kihat, és olyan érzés mintha a nyakam nem bírná el a fejemet, és nehéz egyenesen tartani.
Egészen estig, néha alvásig nem múlik el. Annyira fáj, hogy egyszerűen csak az ágyban fekvést kívánom, sötét szobában. (A zaj és a fények ilyenkor nagyon zavarnak.)
Folyadékot szerintem eleget iszom, reggelizni reggelizek, stresszelni nem hiszem hogy szoktam a suli miatt, mert szeretem.
Ha egyhamar nem múlik el, elmegyek orvoshoz, de attól még szeretnék ötleteket hallani, vagy esetleg ha valaki lenne hasonló esetben, hogy nagyjából mi is ez, mire utalhat, mitől lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!