Melyik a legjobb diéta? Kinek mi vált be?
kaloriabazis.hu itt az oldal kiszámolja neked mennyit kell bevinned
én jelenleg csinálom minden nap írok és eddig -12kiló
Sajna nem csinálom elég elszántan, de tudom, hogy hatásos és nélküle nincs sok esélyem: extrém kevés ch és minimalizált hozzáadott zsír lehetőleg napi egy (esetleg 2 igen közeli) étkezéssel és mozgással.
Régen elég volt < 80 gramm ch is sima 16/8 időszakos böjtben, de ma már nem tudok kalóriadeficitben enni így.
Az is fontos, hogy laktató ételeket egyek, ez ugye mindenkinek más, bár általában a fehérje és a zsír jobb, mint a szénhidrát (viszont a zsírral is könnyű elszállni. bármivel könnyű, ha az ember olyan, én ma a fehérjét toltam iszonyúan túl, de nem is egyszer ettem, úgy jó lettem volna).
Attól még neked teljesen más irányban is lehet a megfelelő módszer. A fehérjebevitelre azért ügyelj, a 90 napos magasról tesz az emberi igényekre, ezért egészségtelen és amúgyis rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!