Mire mehetek ilyen táplálkozással és ennyi mozgással, mondjuk, két hónap alatt? (ld. Lent)
156/47 kg vagyok, két éve még 156/38 voltam, de kicsit elszaladt velem a csokipaci, és talán az is számított, hogy abba kellett hagynom a mértéktelen teázást, úgyhogy mostanára kihíztam szinte minden ruhámat, csupa zsír vagyok, pedig a kilóim száma nem lenne ijesztő. Most ha felhagytam a csokifalással és naponta egy órát Leslie Sansone-féle gyalog-galoppozom, sok zöldséget-gyümölcsöt eszem, estére meg tejfehérje-koncentrátumot, attól számíthatok-e számottevő derékbőség-csökkenésre?
Szeretek, szeretnék én futni, de a térdem kész van, ha esetleg valaki azt javasolná, illetve kis súlyzókkal fogok még bűvészkedni, de azok 1-1,5 kg-sak, gondolom, sokat nem érnek, de még tőlük is volt, hogy napokra megfájdult a karom, úgyhogy beérem velük egyelőre.
38 kg? szél nem vitt el?
sztem a 47 kg kb ideális lehet
Volt, hogy arrébb vitt egy kicsit, de az azért jó nagy szél volt. ;)
Viszont azt hülyeségnek tartom, hogy x kg ideális - zsírból biztos nem. Szóval akinek hasonló gondja volt, van, vagy ért a témához, az írjon, légyszi, ötletelni világba a barátnéim is tudnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!